logo

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel ADD Ataşehir Şubesini Ziyaret Etti

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel ADD Ataşehir Şubesini Ziyaret Etti

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, STK ziyaretleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, yerel seçim çalışmaları STK ziyaretleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel seçim çalışmaları programında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir şubesini ziyaret etti.

CHP Ataşiehir Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’in ADD Ataşehir şubesini ziyaretine CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Meclis Üyesi adayları, Ezgi Kalender, Murat Güneş, Mustafa Karaoğlu, Anıl Dursun ve Seval Düzenli eşlik etti. Ziyarette ADD Ataşehir Şubesi yönetimi de yer aldı.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ve ekibine ziyaretleri için teşekkür eden ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel Demir, iletişimdeki aksaklık nedeniyle gecikme olduğunun altını çizerek; “Ben sizlere ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bu bir yarıştır. Demokratik yarışta kavgasız, gürültüsüz; adaletli bir şekilde seçim süreci yaşamayı dilerim. Yolunuz açık olsun.” Dedi.  

27 Ocak’ta belediye başkanı adayı gösterildikten sonra Ataşehir’deki birçok kurumu, üniversiteleri, Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü’nü ve diğer bütün kurumları ziyaret etmeye başladığını kaydeden Ataşehir Belediye Başkan CHP adayı Onursal Adıgüzel, siyasi partileri de ziyaret ettiğini ifade ederek, “Atatürkçü Düşünce Derneği bizim için çok güzide ve Ataşehir’de bulunmasından çok mutlu olduğumuz bir kurum. Kendimize ait hissettiğimiz bir kurum. Gecikmiş bir ziyaretimizi yapıyoruz. Ataşehir’de uzun zamandan beri sahada çalışıyoruz. Bu sabah 6.30’da İçerenköy Metro durağında vatandaşlarımıza günaydın diyerek güne başladık meclis üyesi arkadaşlarımızla. 17 mahallemizde çalışmalarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Atatürk’ü Düşünce Derneği şube başkanımız Seda Hanım’a bize bu ortamı yarattığı için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ziyaret ile ilgili açıklamasında, “Önümüzdeki dönem hayata geçireceğimiz vizyon projelerimiz hakkında bilgi vermek istedim.” İfadelerine yer veren Onursal Adıgüzel, açıklamasını, “Aynı zamanda 3 Mart günü projelerimizi de tanıtıyor olacağız. Onun için de davetiye vermek için geldik. Sizin aracılığınızla bütün Ataşehir kamuoyun da davet proje tanıtım toplantısına davet ediyoruz.” Şeklinde tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ