logo

CHP Ataşehir Belediye Başkan ve Meclis Üyesi Aday Adayı Sayısı Açıklandı

CHP Ataşehir Belediye Başkan ve Meclis Üyesi Aday Adayı Sayısı Açıklandı

CHP Ataşehir’de, “31 Mart Yerel Seçim” takvimi kapsamında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru sayıları açıklandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na CHP Ataşehir Belediye Başkan aday adayı ve CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi aday adayı başvuru sayısı belli oldu.

CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen 31 Mart 2024 Yerel seçimleri Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyesi aday adayı başvuru takvimi süresinde CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na dosya teslim edilerek yapılan başvuru sayısı açıklandı.

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için alınan dosya sayısının partilerine olan ilgiyi gösterdiğine işaret eden Başkan Celal Yalçın, yaptığı açıklamada, Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı için alınan dosyalardan şu ana kadar CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na; 8 aday adaylığı dosyasının geldiğini, Belediye Meclis üyesi aday adaylığı için ise124 başvuru dosyasının ilçe başkanlığı tarafından teslim alındığını belirtti.

CHP ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI

CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Dosya teslim eden isimler arasında mevcut Başkan Battal İlgezdi’de yer alıyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Dosya teslim eden CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayları:  Abdullah Der, Battal İlgezdi, Beytullah Doğanay, Erol Dolu, Murat Günel, Oktay Öcal, Sami Kumser ve Sevim Dalgıçgül. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ