logo

CHP Ataşehir Gençliği Yeryüzü İftar Sofrasında Buluştu

CHP Ataşehir Gençliği Yeryüzü İftar Sofrasında Buluştu

CHP Ataşehir Gençlik Kolu başkanlığı Nazım Hikmet Parkı’nda düzenlediği iftar programıyla CHP Ataşehir Gençlik Örgütü üyesi arkadaşları ve davetlileri ile lokmalarını paylaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir Gençlik Örgütü Nazım Hikmet Parkı’nda düzenlenen programla İlçe Başkanlığı yöneticileri, kadın ve gençlik örgütü yöneticileri ile üyeler Yeryüzü İftar Sofrasında buluştu.

KOCAMAN BİR AİLEYİZ VE HEP BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ

Yeryüzü İftar Sofrası ile ilgili yapılan açıklamada, “CHP Ataşehir Gençlik Örgütü olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeği organizasyonuna İl Başkanımız Cem Aydın, MYK Üyelerimiz, İl yöneticilerimiz ve katılım sağlayan tüm Ataşehir Gençlik Örgütüne teşekkür ediyoruz. Birlikte aynı sofraya oturduğumuz, aynı yemeği yediğimiz kocaman bir aileyiz ve hep birlikte çok daha güçlüyüz.” İfadeleri yer aldı.

KILIÇDAROĞLU’DAN İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇ SEÇMENLERE MEKTUP

Seçimde ilk kez oy kullanacak “Z Kuşağı” olarak adlandırılan gençlere yönelik çalışmalar yürüten CHP Gençlik Örgütü, “CHP Ataşehir Gençlik Örgütü olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere yazdığı mektupların dağıtımına devam ediyoruz.” Paylaşımı yaptı.

YÜZLERCE ATAŞEHİRLİ GENCİMİZLE YERYÜZÜ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTUK

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Yeryüzü İftar Sofrası buluşması ile ilgili, “Gençlerimizin Yeryüzü İftarında Yüzlerce Ataşehirli Gencimizle Yeryüzü İftar Sofrasında Buluştuk. Gençlik Kolu Başkanımız Erdi Açıkgül ve Emekçi Gençlerimize Tüm Katılımcı Misafirlerimize Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.” Dedi.

CHP Ataşehir Gençlik Örgütü tarafından Nazım Hikmet Parkı’nda düzenlenen MYK Üyeleri ve İl yöneticilerinin de katııldığı Yeryüzü İftar Sofrası programına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Cem Aydın, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan, İl Yöneticisi Serpil Beşok, Meclis Üyesi Sevgi Uluğ, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetimi, Gençlik Kolu Başkanı Erdil Açıkgül ve yönetimi bir araya geldi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ