logo

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Kongresinde Yönetim Belirlendi

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Kongresinde Yönetim Belirlendi

Cemal Süreya Etkinlik Salonunda gerçekleşen 4.Olağan kongrede CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanlığına Erdi Açıkgül yeniden başkan seçilirken, yeni yönetim de belirlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir CHP İlçe Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresi gerçekleşti ve Erdi Açıkgül oybirliği ile başkan seçildi. Kongrede yeni yönetim de belirlendi. Yeni dönem için genel kurulun desteğini alan Başkan Erdil Açıkgül’ün yönetim kurulu listesi de belirlendi.

CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresine CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Cafer Kayadibi, Emel Şimşek Öztürk ve Haydar Saraçoğlu’nun aralarında olduğu ilçe yönetim, önceki dönem İlçe Gençlik Kollları Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu ve gençlik örgütü üyeleri katıldı.

Novada AVM Cemal Süreya Etkinlik Salonunda gerçekleşen 4.Olağan kongrede Geçtiğimiz yıl Eylül ayında CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Erdi Açıkgül yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu üyeleri ve il delegeleri de belli oldu.

Kongre başkanlığına oy birliği ile seçilen Atakan Anıl Dizdaroğlu kâtip üyeliklere Eray Demir ve Emirali Öztürk Divan heyeti yönetiminde gerçekleşti.

“TUGAY SERDAR BERKUT’U ÖZLEMLE SAYGIYLA ANIYORUM”

CHP ATAŞEHİR İLÇE GENÇLİK KON.CHP Ataşehir Gençlik Kolları Kongresinde Yönetim Belirlendi https://www.itvhaber.com/chp-atasehir-genclik-kollari-kongresinde-yonetim-belirlendi.html#.XjW8UWPds4E.twitter #CHPAtaşehirGençlikKollarıKongresi #CHPAtaşehirGençlikYeniYönetimBelirlendi #OlağanKongre #CHPAtaşehirGençlikKollarıBaşkanı #ErdiAçıkgül #YenidenBaşkanSeçildi #YeniYönetimBelirlendi #itvhaber

Recep Kenan paylaştı: 31 Ocak 2020 Cuma

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantıya katılan Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın; “ İki seçim önce burada aday olan, aramızdan ayrılan kardeşimiz Tugay Serdar Berkut’u özlemle saygıyla anıyorum. Gençlik demek gönül birliği demektir. Yan yana olmaktır. Gençlik demek yol arkadaşlığı yoldaşlıktır.” dedi.

“GENÇLER PARTİNİN ÖZ GÜCÜ OLMALIDIR”

“Ey Ahmet Atakan’ın yoldaşları, 6.Filoyu denize döken Deniz Gezmiş’in yoldaşları, Berkin Elvan’ın ağabeyleri. Onlara ilerisinde örnek olacak gençler.” Diyerek konuşmasını sürdüren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, konuşmasında, “Bugün 3,5 kişi olmayı düşünmeyin. Birbirine inanan 3 arkadaş, 3 yoldaş dünyayı, hayatı her şeyi değiştirebilir yeter ki inansın.  Mustafa kemal Atatürk bandırma Vapuru ile Samsun’a geçerken para ve silah yoktu sadece inanmıştı. İşte inançlı bir yürek yarını geleceği iyi örgütlenebilirse birçok konumu değiştirebilir. Partimiz bugün iktidara yürüyor ve iktidara yürürken bunun asıl mekanizması siz gençler olacaksınız. Gençler sadece katılan değil üreten, proje üreten partinin yan gücü değil öz gücü olmalıdır. Bu bağlamda hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, kongrenizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Faaliyet raporunun okunarak oylanması ve yönetimin ibrasından sonra konuşan gençler yeni seçilecek yönetimle birlikte çalışarak partilerini iktidara taşıyacaklarını bir kez daha dile getirdiler.

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Kongresinde Yönetim Belirlendi https://www.itvhaber.com/chp-atasehir-genclik-kollari-kongresinde-yonetim-belirlendi.html#.XjW8UWPds4E.twitter #CHPAtaşehirGençlikKollarıKongresi #CHPAtaşehirGençlikYeniYönetimBelirlendi #OlağanKongre #CHPAtaşehirGençlikKollarıBaşkanı #ErdiAçıkgül #YenidenBaşkanSeçildi #YeniYönetimBelirlendi #itvhaber

Recep Kenan paylaştı: 31 Ocak 2020 Cuma

ÜSTLENDİĞİM TÜM GÖREVLERİ YERİNE GETİRMENİN GURURUYLA BURADAYIM

Tek aday ve tek liste olarak kongreye katılan CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül, konuşmasında; “Öncelikle 2011 yılında Gençlik Örgütü Lise Komisyonu üyeliğiyle başladığım örgütlü süreç içerisinde yol arkadaşlarımın ve parti örgütümün iradesi çerçevesinde bugüne kadar üstlendiğim tüm görevleri hakkıyla yerine getirmenin, ulu önder Mustafa Kemal’in ilke ve devrimlerinin ışığında yürümenin ve onun Türkiye Cumhuriyeti’nden sonra ikinci mirası olan Cumhuriyet Halk Partisinde mücadele etmenin onuru ve gururuyla buradayım.” Dedi.

“SÖZÜMÜZ BİRLİK GÜCÜMÜZ GENÇLİK”

Başkan Erdi Açıkgül, “Bizler siyasetin hayatın her alanda bizleri etkilediğinin bilincinde olarak hareket etmekle beraber, siyasetin halka dokunmakla başladığını biliyoruz. Memleket meselelerine mahallelerden başlayarak tepki geliştireceğiz.  Ve bu yolda kendimi ve yol arkadaşlarımı 2009 yılından bu yana Ataşehir ’de bizlerin mücadelesine birikim ve gelenek bırakmış partimizin tüm gençlik özneleri başta olmak üzere Ataşehir örgütünün iradesi ve güvenine sunmanın mutluluğuyla söylemek isterim ki; Sözümüz Birlik, Gücümüz Gençlik” şeklinde konuştu.

Saat 11:30’da başlayan oy kullanma süresinin 17:00’dan 15:00’a çekilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Tek listenin oylandığı seçimde yönetime seçilen kişiler şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ve YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı:
       Erdi Açıkgül      

Yönetim Kurulu Üyeleri (ASİL):

  1. Oğuzhan Akkılıç
  2. Ahmet Onur Aydın
  3. Jülide Aydoğan
  4. Simge Değerli
  5. Fatih Cevdet Gamlı
  6. İlayda Koçak
  7. Dilayla Özmeral
  8. Denizkan Pelit
  9. Eren şenel
  10. Dilan Yükselen

Yönetim Kurulu Üyeleri (YEDEK):

  1. Cem Eren Sağır
  2. Duygu Gizem Varol
  3. Ecem Naz Tepe
  4. Garip Orkun Bilinmez
  5. İlter Güner
  6. Semih Yükselen
  7. Eren Destebaşı
  8. Burcu Tunç
  9. Orhan Demürezen
  10. Caner Ögeday

  İL DELEGELERİ ASİL

  1. Erdi Açıkgül
  2. Mert Arslan
  3. Sedat Boyraz
  4. Uğurcan Demir
  5. Murat Dursun
  6. Akın Karakuş
  7. Onur Keleş
  8. İlayda Orhan
  9. Naz Ecem Tepe
  10. Gizem Duygu Varol
  11. Gürkan Haydar Yıldız

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ