logo

CHP Ataşehir İlçe Örgütü Yerel Seçim Başarısına Teşekkür Buluşması

CHP Ataşehir İlçe Örgütü Yerel Seçim Başarısına Teşekkür Buluşması

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı düzenlediği teşekkür buluşmasında 31 Mart Yerel Seçimi başarısının kahramanları örgüt üyeleri ile buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşekkür buluşmasında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel başarının mimarları örgüt üyesi yol arkadaşlarına teşekkür etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’da 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları sırasında özveri ile çalışıp başarıya imza atan örgüt üyesi arkadaşlarına ve partililerin teşekkür etti.

Örgüt buluşmasına eşi Elif Duygu Övür ile birlikte katılarak başarı coşkusunu paylaşan Ataşehir Belediye başkanı Onursal Adıgüzel, örgüt buluşması ile ilgili, “Kapı kapı, sokak sokak gezerek Ataşehir’de ve İstanbul’da partimizin oyunun artmasında büyük rol oynayan fedakar örgütümüze bir kez daha teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediye başkanı Onursal Adıgüzel yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;
     Ataşehir İlçe Başkanlığımızın düzenlediği teşekkür buluşmasında 31 Mart başarımızın mimarı yol arkadaşlarımızla bir araya geldik.
    Kapı kapı, sokak sokak gezerek Ataşehir’de ve İstanbul’da partimizin oyunun artmasında büyük rol oynayan fedakar örgütümüze bir kez daha teşekkür ediyorum.
    İlk seçimlerde bu büyük başarıyı, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla taçlandıracağımıza yürekten inanıyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ