logo

CHP Ataşehir Kadınları, ‘Ataşehir’de Demokrasi Var!’

CHP Ataşehir Kadınları, ‘Ataşehir’de Demokrasi Var!’

CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Didem Kadriye Bozdağ ve Hülya Çiçek verdikleri birlik ve beraberlik mesajı ile  “Ataşehir’de Demokrasi Var!” diyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Kadın Kolları Genel Kurulu öncesi adaylar Didem Kadriye Bozdağ ve Hülya Çiçek’i Kadın Koları Başkanı Seval Düzenli ile misafir ettiklerini kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “ataşehir’de demokrasi var. Kadınlar en güzel kararı kendileri verecektir.” Dedi.

Hülya Çiçek, 2 Haziran 2024 Pazar günü İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirilecek Olağan Kongre öncesi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları başkan adaylığını açıkladı.

DİDEM KADRİYE BOZDAĞ VE HÜLYA ÇİÇEK DEMOKRASİ MESAJI VERDİ

5. Olağan Kongresinde CHP Ataşehir Kadın Kolları başkanlığına adaylığını açıklayan iki yol arkadaşı Didem Kadriye Bozdağ ve Hülya Çiçek verdikleri birlik ve beraberlik mesajı ile  “Ataşehir’de Demokrasi Var!” diyor

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi öncesi adaylar Didem Kadriye Bozdağ ve Hülya Çiçek İlçe Başkanlığında Başkan Celal yalçın ve Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ile bir araya gelerek kadın delegelere demokratik mücadele mesajı verdiler.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi öncesi adaylar Didem Kadriye Bozdağ ve Hülya Çiçek İlçe Başkanlığında Başkan Celal yalçın ve Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ile bir araya gelerek birlik mesajı verdiler.

CHP ATAŞEHİR KADINLARI, ‘ATAŞEHİR’DE DEMOKRASİ VAR!’ DİYOR

Kadın Kolları Başkan adayları Didem Kadriye Bozdağ ve Hülya Çiçek ile Seval Düzenli başkanlığındaki buluşma ile ilgili açıklama yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Ataşehir’de Demokrasi Var !!! Kadın Kolu Başkan Adaylıklarını Açıklayan Didem Kadriye Bozdağ ve Hülya Çiçek’i İlçe Başkanlığımızda Kadın Kolları Başkanımız Seval Düzenli ile Birlikte Misafir Ettik !!! Kadınlar En Güzel Kararı Kendileri Verecektir !!!

KADIN KOLLARI KONGRESİ 2 HAZİRAN 2024 PAZAR GÜNÜ

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde şu ana kadar Hülya Çiçek ile Didem Kadriye Bozdağ adaylıklarını açıkladı. Başkan Seval Düzenli’nin aday olmayacağını açıklaması üzerine 2 adayın yarışacağı CHP Ataşehir Kadın Kolları başkanlığı için yeni aday çıkması beklenmiyor. 

Yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde aday olacak adaylara başarı diledi.

CHP Ataşehir Kadın Kollarının kendi iradesi ile genel kurulu gerçekleştirecek yapıya sahip olduğunu kaydeden  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, adaylara başarı dilediği açıklamasında, “Örgütümüzdeki kadınlar kendi başlarına en doğru kararı vereceklerdir. Önceki dönemlerde emek veren Kadın Kolu Başkanlarımız ile Seval Düzenli ve tüm yöneticilerimize hizmetleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ