logo

CHP Ataşehir Örgütü, Öbek ve Aile Sigortası Gündemli Toplandı

CHP Ataşehir Örgütü, Öbek ve Aile Sigortası Gündemli  Toplandı

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı yaklaşan seçim çalışmaların değerlendirildiği, ilçe örgütünün görüş temenni ve eleştirilerinin dile getirildiği örgüt toplantısı gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, yaklaşan, 2023 yılı ilk yarısında olması beklenen seçim öncesi gerçekleştirilen “Öbek Çalışması” ile iktidarda ilk olarak gerçekleştirilmesi hedeflenen “Aile Sigortası” gündemli “CHP Ataşehir Örgüt Toplantısı” yapıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından yapılan çalışmalar hakkında CHP Ataşehir İlçe örgütü ve parti üyelerine bilgi verildi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Örgüt Toplantısına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP İstanbul İl Yöneticisi Serpil Beşok ile birlikte CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları, önceki dönem ilçe başkanı Hakkı Altınkaynak, davetliler ve partililer katıldı.

CHP Ataşehir İlçe Örgüt Toplantısı ile ilgili açıklama yapan Battal İlgezdi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Parti emekçilerimizle CHP Ataşehir İlçe Örgüt Toplantısı’nda bir araya geldik.
Ülkemizin geleceği hakkında ve gündemdeki konular üzerine yararlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.
Umut dolu yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, öbek çalışması dair yaklaşan seçim çalışmaları ve hedeflerin değerlendirildiği CHP Ataşehir Örgüt Toplantısı ile ilgili, “Örgütümüzle kucaklaştığımız bir örgüt toplantısı sonunda bir kez daha söz verdik umudu örgütleyenlere. Başka yolu yok! Biz kazanacağız, @CHPAtasehirilce  @celal_yalcin_58” paylaşımı yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ