logo

CHP ATAŞEHİR SEVGİ ÖRMEYE DEVAM EDİYOR!

CHP ATAŞEHİR SEVGİ ÖRMEYE DEVAM EDİYOR!

Atasehir_sevgi_chp (1)

CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu kadın üyelerinin Van Gürpınar ve Erzurum Karaçoban’daki öğrencilere hazırladıkları giysi ve kırtasiye malzemeleri yola çıkıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu kadın üyeleri, Van Gürpınar ilçesi ve Erzurum Karaçoban ilçesinde yaşayan öğrenciler için hazırladıkları giysi ve kırtasiye malzemelerini yola çıkarıyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu kadın üyeleri tarafından yürütülen Ataşehir’den Sevgi Örüyoruz projesi kapsamında Van Gürpınar ilçesi ve Erzurum Karaçoban ilçesinde yaşayan öğrencilere gönderilmek üzere giysi ve kırtasiye malzemeleri hazırladılar.

Atasehir_sevgi_chp (16)

CHP Ataşehir İlçe Yönetimi Kurulu kadın üyeleri Ataşehir’den Sevgi Örüyor

Şehriban Ekmekçi, Tülay Uçar’ın da aralarında olduğu CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu kadın üyeleri tarafından Ataşehir’den Van’a Sevgi Örüyoruz projesi olarak başlayan ve yardımlaşma ile birlikte duygu yüklü etkileşimlerin yaşandığı kampanya giderek genişliyor.

CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu kadın üyeleri son kampanyalarına Erzurum’u da kattılar. Erzurum’un Karaçoban ilçesi Kapalı İMKB İlkokulu ile Van Gürpınar İlçesi Bölmeçalı ve 1 Nisan ilkokullarına kendi elleri ile ördükleri atkı, bere, kazak gibi kıyafetlerin yanı sıra; kazak, mont, ayakkabı ve bot ile kırtasiye ve oyun malzemeleri gönderiliyor.

Atasehir_sevgi_chp (2)

ELİMİZİN YETTİĞİ YERE; “SEVGİ ÖRÜYORUZ, KARDEŞLİK ÖRÜYORUZ. DOSTLUK ÖRÜYORUZ”

Sorumluluklarının Ataşehir ile sınırlı olmadığını vurgulayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, kadın yönetim kurulu üyelerinin uzun süren çalışmalarını somuta dönüştüklerini kaydederek, “Üyelerimizin çalışmaları ile yürütülen projemizle yardıma ihtiyacı olan her bölgedeki vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar, gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gözümüzün gördüğü, elimizin erdiği her yere mümkün olduğunca “Sevgi Örüyoruz, Kardeşlik Örüyoruz. Dostluk Örüyoruz” sloganı ile yardım etmeye çalışıyoruz. Yarım elma gönül alma. Arkadaşlarımızın çalışmaları ile ortaya güzel şeyler çıkıyor. Boynu bükük, sorunu olan, özlemini çeken çocuklarımıza elimizi uzatıyoruz. Kadın çalışma arkadaşlarım hep beraber bu sevgiyi örüyorlar” dedi.

Atasehir_sevgi_chp (12)

CHP Ataşehir İlçe Yönetimi Kurulu kadın üyeleri Ataşehir’den Sevgi Örüyor

“O ÇOCUKLAR KÜÇÜCÜK ŞEYLER İSTİYOR”

“Anı yaşa mutlu ol” söylemini hatırlatan CHP Ataşehir Örgütü kadın yönetim kurulu üyelerinden Tülay Uçar, ihtiyaç sahibi çocuklara destek amacı ile başlattıkları kampanya ile anlık olan bu mutluluğu karşılıklı hale getirip süreyi de uzattıklarını kaydederek; “ İlk kampanyadan gelen mektuplar bizi çok duygulandırdı. O çocuklar bizlerden küçücük şeyler istiyorlar. Defter istiyor, kalem istiyor.  Bebek istiyorlar. Bezden yaptıkları bebek ve toplarla oynuyorlar. Bu sefer 3 parti gönderiyoruz. İlk kampanyada gönderdikleri ile 4 parti yardım malzemesi gönderdik. Bundan sonra da devam edecek çalışmalarımız” şeklinde konuşarak, “savaşa yakın” diye niteledikleri bölgelerin çocuklarının yaptıkları renkli resimlerin de yer aldığı gelen mektuplardan örnekler okudu.

CHP Ataşehir İlçe Yönetimi Kurulu kadın üyeleri Ataşehir'den Sevgi Örüyor

CHP Ataşehir İlçe Yönetimi Kurulu kadın üyeleri Ataşehir’den Sevgi Örüyor

Atasehir_sevgi_chp (6)

CHP Ataşehir İlçe Yönetimi Kurulu kadın üyeleri Ataşehir’den Sevgi Örüyor

Atasehir_sevgi_chp (15)

CHP Ataşehir İlçe Yönetimi Kurulu kadın üyeleri Ataşehir’den Sevgi Örüyor

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ