logo

CHP Ataşehir Temiz, Sağlıklı Çevre ve Doğa İçin Yürüdü

CHP Ataşehir Temiz, Sağlıklı Çevre ve Doğa İçin Yürüdü

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın öncülüğünde, Kültür Sanat ve Çevre Komisyonu tarafından organize edilen Kayışdağı Ormanı’da doğa yürüyüşünde çevre temizliğine dikkat çekildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın, ilçe yöneticileri ve 200 kişilik grupla “doğa yürüyüşü” yaparak çevre kirliliği kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla orman içinde “çevre temizliği” yaptılar.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın öncülüğünde, Kültür Sanat ve Çevre Komisyonundan sorumlu Başkan Yardımcısı Emel Öztürk’ün organize ettiği doğa yürüyüşünde; İstanbul Ataşehir İtfaiye Grup Amiri Hakan Karabulut, Ekip Amiri Doğan Deniz Akova ve itfaiye personelleriyle katılım sağladı.

200 KİŞİLİK KATILIMCIYLA KAIŞDAĞI ORMANINDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir ilçe örgütünden 200 kişilik katılımcı, Kayışdağı’nda gerçekleştirilen “Doğayı Koruyalım” etkinliğinde Kayışdağı Ormanında 1,5 saatlik yürüyüş gerçekleştirdi. Grup etkinlik kapsamında yapılan kısa süreli temizlik çalışmasında onlarca torba çöp topladılar.

DOĞAYI VE ÇEVREYİ KORUYACAK OLANLAR BİZ İNSANLARIZ

Kayışdağı Ormanında gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde CHP Ataşehir ilçe örgütü üyeleri ve katılımcılar çevre temizliği yaparken, yürüyüş öncesi çevre duyarlılığına vurgu yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Yeşil alanların korunması ve temiz tutulması büyük önem arz etmekte. Ufak bir alanda, 5-10 dakikalık bir temizlik çalışmasında onlarca torba çöp topluyoruz. İnsanlar diğer canlıların evini kirletir durama geldi. Buna sahip çıkacak, temiz tutacak, doğayı ve çevreyi koruyacak olanlar biz insanlarız.” Doğanın temizliği ve çevre kirliliğindeki insan unsuruna dikkat çekti.

KANAL İSTANBUL YERİNE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMASI

Kayışdağı Ormanındaki doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliğinde İstanbul’un deprem gerçeğini hatırlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, konuşmasında, Kanal İstanbul projesinin doğa katliamı olduğunu hatırlatarak, “Biliyorsunuz yakın günlerde bir Kanal İstanbul gündemi oluştu. Kanal İstanbul, çevreye, doğaya düşman bir konumda yer aldığını İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve siyasetçilerimiz açıkladı. Zengin iş adamlarının egolarını, rant kapılarını çoğaltacağız diye İstanbul’un doğasını, tarihini ve siluetini bozacak çalışmalar yapılıyor. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak Kanal İstanbul gibi projeleri yerine İstanbul’daki deprem gerçekliğini ön plana çıkararak, kentsel dönüşüm çalışmalarının çoğalmasını istiyoruz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ