logo

CHP Ataşehir’den Esatpaşa, Fetih, Örnek ‘e Yemekle Teşekkür

CHP Ataşehir’den Esatpaşa, Fetih, Örnek ‘e Yemekle Teşekkür

atasehir_chp_ornek_esat_fetih (0)CHP Ataşehir, seçimlerde çalışan Mahalle örgütleri teşekkür yemeklerine; Esatpaşa, Fetih, Örnek Mahalle temsilcilikleri ve sandık görevlilerine verilen yemekle devam edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, 30 Mart Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Esatpaşa, Fetih, Örnek Mahalle temsilciliklerinde ve sandıklarda görev alan partililer için “Emeğe Teşekkür Yemeği” düzenledi.

30 Mart Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde temsilciliklerde ve sandıklarda görev alan partilileler teşekkür edilerek hizmet belgesinin verildiği yemeğe, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Kalender Özdemir, bölgeden ve örgütlenmeden sorumlu Başkan Yardımcısı Haydar Saraçoğlu,  CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Erol Tepebaşı, Esatpaşa, Fetih, Örnek Mahalle temsilcileri, muhtarlar ve yürütme kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

atasehir_chp_ornek_esat_fetih (0h)

Asla Ümitsiz Olmayalım

Mustafa Kemal Mahallesi Salon Trio’da gerçekleştirilen yemekli gecede konuşan mahalle örgütlerini selamlayarak konuşmasına başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, 2014 yılını yoğun bir çalışma içerisinde geçirdiklerinin altını çizdiği konuşmasında, kar yağmur demeden partilerinin bayrağını yukarı taşımak için çalışarak belediye başkanlığını partilerine kazandırdıklarından dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde örgütlerinin önemli çalışma yaparak Ataşehir’de 1. Parti çıktığını hatırlatan Hakkı Altınkaynak bu gün bu yorgunlukların atılacağını belirtip; “Bu akşam bütün yorgunluğunuzu atacaksınız. 2015’ten itibaren seçime hazırlanıyoruz. Haziran 2015’te Türkiye’nin kaderini değiştirecek genel seçimlere hazır mıyız? Biz ülkemizin geleceğini, kaderine çalışmalarımızla etkileyeceğiz. Başınız göğe değecek kadar dik, gönüllerinizin bütün renkleri kucaklayacak kadar engin olduğuna inanıyorum. Sizler Türkiye’nin en köklü partinin onurlu üyelerisiniz. Tüm yorgunluklarınızı bu akşam burada bırakarak, 2015 Haziran seçimleri için tüm gücümüzle hazırlanacağız. Örgüt olarak ülkemizin kaderine, geleceğine biz emeklerimizle, yüreğimizle, çalışmalarımızla etki yapacağız ve değiştireceğiz. Hepiniz benim kadar sorumlu ve yetkilisiniz. Asla ümitsiz olmayalım. Umut sizsiniz, CHP’dir. Emeklerimizi umutlarımızı bayrak yapacağız. Çok çalışacağız. Birliğinizin ve bütünlüğünüzün daim olmasını diliyorum. Partimizin İstanbul İl Başkanlığı’na atanan Murat Karayalçın bu gün göreve başladı. Yeni il başkanımızla 39 ilçe başkanları olarak 4 saat süren bir toplantı yaptık. Böyle nitelikli bir insanı İstanbul’da örgütümüzün başına getirdiği için Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

atasehir_chp_ornek_esat_fetih (0a)

Sizler Bizim İçin Çok Önemlisiniz

Önceki toplantıların hiç birine gitmediği için bu toplantıya gelmesinin doğru olamayacağını düşünen Başkanımız Battal İlgezdi’nin selamını getirdim. 2009, 2014 yerel seçimlerinde, “Esatpaşa, Fetih, Örnek Mahallelerinden oy çıkar mı?” diye soranlara; bekleyin görün diyordum. Bugün geldiğimiz nokta ortada. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu emeğin karşılığını, kendimizi hizmete adayarak ödemeye çalışıyoruz” sözleri ile örgütüne desteğinden dolayı teşekkür etti.

Mahalle örgütlerine; “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sıkıntılarınıza çare olmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der,  “Ancak sorunların çözümü noktasında beli sıkıntılar yaşıyoruz. Herkes doğal olarak iş istiyor. Bizim kadro ve kapasitemiz olması gerekenin çok üzerinde. 20 – 25 binin üzerinde iş başvurusu var. Hepsini işe alma şansımız yok. Benimde yapacağım bir şey yok. Affınıza sığınıyorum. Ataşehir Belediyesi olarak çok zor durumdayız. Bu konuda anlayış göstermeniz lazım. İmkânlar oluştukça almaya devam edeceğiz. Biz size güveniyoruz. Sizde bize güvenin. 2015 Genel Seçimlerinde de aynı başarıyı göstereceğinizden eminim. Bu geceyi düzenleyen İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ