logo

CHP Çekmeköy Adayı Orhan Çerkez Projelerini Açıkladı

CHP Çekmeköy Adayı Orhan Çerkez Projelerini Açıkladı

31 Mart Yerel Seçiminde CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy için hazırladığı vizyon projelerini açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy için hazırladığı vizyon projelerinin lansman toplantısını İBB Çekmeköy Spor Kompleksi’nde 3 Mart Pazar günü gerçekleştirdi.

Orhan Çerkez Çekmeköy’in proje tanıtım toplantısına CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Çetin Çapan, Seyfettin Yıldırım, Özgür Kıp ve Ayşen Muştu, partililer ile STK temsilcileri ve Çekmeköylü vatandaşlar katıldı.

CHP Çekmeköy Adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy’ü bu seviyeye çıkarıp genç kuşaklara emanet edeceğiz. Projelerimiz hazır, yol arkadaşlarım hazır, ben hazırım! Hayalim, Cumhuriyetimize yakışır bir Çekmeköy!” dedi.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayları ile sahneden birlik ve beraberlik mesajı veren CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, projleri ile ilgili, “Çekmeköy’ün 5 yılına damga vuracak projelerimizi komşularıma sundum. Beni ve yol arkadaşlarımızı yalnız bırakmayan, salonu doldurarak destekleriyle güç veren tüm hemşehrilerime, ağabeylerime, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Birlikte başaracağız!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ