logo

CHP Gençliğinden ‘Hasan Ferit Gedik Adalet Çadırı’na Ziyaret

CHP Gençliğinden ‘Hasan Ferit Gedik Adalet Çadırı’na Ziyaret

chp_genclikCHP İstanbul Gençlik Örgütü 1. Bölgeden Sorumlu İl Başkan yardımcıları ile birlikte gençlik kolları üyesi bir grup ‘Hasan Ferit Gedik Adalet Çadırı’nı ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Gençlik Örgütü 1. Bölgeden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Saffet Dağbakan ve il yöneticilerinden Sertaç Taşdelen   ile birlikte gençlik kolları üyesi bir grup “Hasan Ferit Gedik Adalet Çadırı”nı ziyaret etti.

CHP’li gençler, Gülsuyu’nda Uyuşturucu Çeteleri ile korkusuzca mücadele ederek 6 kurşun ile öldürülen Hasan Ferit Gedik’in annesi Nuray Gedik ve kardeşi Eriş Gedik ile yaptığı sohbette “Adalet Çadırı”nın Hasan Ferit Gedik’in davası sonuçlanana kadar kalacağı vurgulandı.

CHP’li Gençlerden Sonsuz Destek

CHP İstanbul Gençlik Örügütü İl Başkanı Recep Karakoç ve tüm İstanbul gençlik örgütünün sonuna kadar yanında oldukları vurgusunu yapan CHP İstanbul Gençlik Örgütü İl Başkan Yardımcısı Saffet Dağbakan, Hasan Ferit Gedik’in onurlu mücadelesini yaşatacaklarının altını çizerek Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın şu sözlerini hatırlattı;

”Özellikle gecekondularda, varoşta, yoksul kesimlerde yaşayan ve hayat mücadelesi veren, çeteler ve mafyalar tarafından zorla evleri, arsaları, alanları talan edilen kesimlere karşı İstanbul’un 39 ilçesinde mücadele başlatacaktır. Bu mücadelenin adı da, onuru da, simgesi de, Hasan Ferit Gedik’tir”

”Kardeşinize sahip çıkın”

Sohbet sonuna doğru Nuray Gedik, “Hasan Ferit için Adalet tecelli edene kadar burada olacağız gerekirse açlık grevi yapacağız. Lütfen sizlerde kardeşinize sahip çıkın”  dedi.

Ziyaret sonunda Hasan Ferit Gedik için türküler söylenirken, “Adalet” için halay çekildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ