logo

CHP İçerenköy Sahada, ‘Başlıyoruz, Biz Geliyoruz, Millet Geliyor!’

CHP İçerenköy Sahada, ‘Başlıyoruz, Biz Geliyoruz, Millet Geliyor!’

CHP Ataşehir İlçe örgütü Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinin tarihinin açıklanması iler birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı programı kapsamında çalışmalarına başlayan CHP Ataşehir İçerenköy Mahalle Temsilciliği, İlçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları meclis üyeleri ile birlikte sosk sokak gezdikleri İçerenköy’de esnaf ziyareti yaptılar.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı programı kapsamında CHP Ataşehir İçerenköy Mahalle Temsilciliği tarafından yürütülen seçim çalışmalarına, CHP Ataşehir ve CHP İçerenköy Mahalle yöneticileri ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Hüseyin Hışman ve Cenan Arslan ile birlikte; Belediye meclis üyeleri Sevgi Uluğ, Birkan yıldız, Arif Kuşçu, Oğuz Sarul, Belediye birim müdürleri Ali Cihan Sakman, Mehmet Şimşek, İrfan Birinci katıldılar.

“BAŞLIYORUZ, BİZ GELİYORUZ, MİLLET GELİYOR”

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, CHP Ataşehir İçerenköy Mahalle Temsilciliği tarafından yürütülen seçim çalışması ile ilgili paylaşımda, “Hasret kaldığımız aydınlık günleri getirmek için, Halkın iktidarını kurmak için ve Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için; “Başlıyoruz Biz Geliyoruz Millet Geliyor” ifadelerine yer verildi.

CHP İçerenköy programında, “CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Ataşehir belediye başkan yardımcılarımız Sadık Semih Kayhan, Hüseyin Hışman, Cenan Arslan, meclis üyelerimiz Sevgi Uluğ, Birkan yıldız, Arif Kuşçu, Oğuz Sarul, müdürlerimiz Ali Cihan Sakman, Mehmet Şimşek, İrfan Birinci ve CHP İçerenköy Mahalle yürütmemizle esnaf ziyareti yaptık.” Açıklaması yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ