logo

CHP İl Başkanı Özgür Çelik Ataşehir’de Sivaslılarla Buluştu

CHP İl Başkanı Özgür Çelik Ataşehir’de Sivaslılarla Buluştu

Sivas STK’ları CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Ataşehir Başkan adayı Onursal Adıgüzel’in katıldı program düzenledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Ataşehir’de Sivas Zara-Şerefiye Dernekler Federasyonu öncülüğünde Sivas STK’larının katıldığı etkinlik düzenledi.

Ataşehir’de Sivas Zara-Şerefiye Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri ve CHP Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Ahmet Turan Demir’in organize ettiği, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi adaylarının ve STK yöneticilerinin katıldığı program düzenlendi.

Ataşehi,ir’deki program ile ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik,  “Ataşehir İlçe Başkanımız Celal Yalçın ve Ataşehir Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel ile birlikte Sivas Zara-Şerefiye Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Ahmet Turan Demir’in düzenlediği organizasyonda, diğer federasyon başkan ve yöneticilerinin de katılımıyla Sivaslı hemşerilerimizle bir araya geldik. CHP belediyeleri ayrım gözetmeksizin tüm sivil toplum kuruluşlarını samimiyetle dinleyen, sorunlarını çözen, birlikte başarmak için kapısını açık tutan yönetimlere sahip olacak.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ