logo

CHP İstanbul Aday Mülakatına Ataşehir’den Başladı

CHP İstanbul Aday Mülakatına Ataşehir’den Başladı

31 Mart  2019 Yerel Seçim takviminin işlediği CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda İlçe Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yapan aday adaylarına yönelik mülakat Ataşehir’den başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlk gün CHP İstanbul İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Komisyonu tarafından Ataehir İlçe Başkanlığı’na Meclis Üyeliği aday adaylık başvurusunda bulunan Meclis üyeleri için mülakat yapıldı.

CHP İstanbul, Meclis Üyesi Aday Adaylarına Yönelik Mülakatına Ataşehir’den Başladı

CHP İstanbul İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Komisyonu tarafından aday adaylık başvurusunda bulunan Meclis üyeleri için mülakat yapıldı. İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı komisyonda Ataşehir’de meclis üyeliği için başvuru yapan aday adaylar hem kendilerini tanıttı, hem de neden aday olduklarını anlattı. Mülakatta adaylardan Ataşehir için projelerini de sunmaları istendi.

Gün boyu süren mülakatlarda 120 meclis üyesi aday adayı tek tek komisyon üyelerine kendilerini tanıtarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mülakata katılan aday adayları sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak mülakat ile ilgili gelişmeleri, duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ