logo

CHP İstanbul Büyükşehir, İlçe ve Ataşehir Adayları Ankara Tanıtımında

CHP İstanbul Büyükşehir, İlçe ve Ataşehir Adayları Ankara Tanıtımında

31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısında İstanbul Büyükşehir, Ataşehir’in de olduğu ilçe adayları ile birlikte CHP yerel seçim başkan adayları tanıtıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısında İstanbul Büyükşehir, Ataşehir’in de olduğu ilçe adayları ile birlikte Türkiye geneli 31 Mart yerel seçim başkan adaylarını tanıttı.

Toplantıda Genel Başkan Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile sahnede yer alan İBB Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel‘in de aralarında olduğu 39 ilçe başkanı katılımcıları selamladı.

CHP İstanbul İlçe Başkan adayları ile birlikte sahneye çıkan, Genel Başkan Özgür Özel ve İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile katılımcıları selamlayan İBB Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, aday tanıtım programı ile ilgili açıklamasında, “İşimiz gücümüz Türkiye bizim. Adil, şeffaf ve yaratıcı şehirler için Tam Yol İleri!” ifadelerine yer verdi.

CHP Lideri Özgür Özel tarafından İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul’un ilçe başkan adayları ile birlikte katılımcılara tanıtılan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla aday tanıtım toplantımızı Ankara’da gerçekleştirdik. İstanbul’da, Ataşehir’de kazanacağız! Türkiye’de kazanacağız!” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ