logo

CHP İstanbul İl Başkanı Karayalçın İlçe Başkanlarıyla Buluştu

CHP İstanbul İl Başkanı Karayalçın İlçe Başkanlarıyla Buluştu

CHP_ist_hakki_muratCumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’na atanan Murat Karayalçın Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın da olduğu ilçe başkanları ile ilk çalışma toplantısını yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Oğuz Kaan Salıcı ve yönetiminden bir çok üyenin milletvekili adaylığı başvurusu gerekçesiyle istifası ile düşen İstanbul il yönetimini oluşturmak üzere Genel Merkez tarafından CHP İstanbul İl Başkanlığı’na atanan Murat Karayalçın 18.12.2014 Perşembe günü Saat 11:00’da yapılan törenle görevi Salıcı’dan devraldı.

Saat 11:00’da gerçekleşen devir teslim törenine İstanbul İlçe başkanları ile birlikte çok sayıda partili de katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, devir teslim töreni sonrası ilk çalışma toplantısını CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın da aralarında olduğu ilçe başkanları ile yaptı. İl başkanlığı tarafından toplantı sonrası her hangi bir açıklama yapılmadı.

Alınan bilgiye göre; İstanbul ilçe başkanları ile uzun süren bir tanışma toplantısı yapan Karayalçın’ın ilçe başkanlarından 24 Aralık Çarşamba gününe kadar yapacakları çalışma ile belirledikleri isimlerin kendisine iletilmesini istedi.

Murat Karayalçın’ın ilçe başkanlıkları tarafından belirlenen isimlerden kısa zaman içerisinde yeni bir yönetim oluşturacağı bekleniyor.

CHP_ist_hakki_

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ