logo

CHP İstanbul İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni Düzenlendi

CHP İstanbul İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni Düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul İl Kongresinde CHP İstanbul yeni il başkanı Özgür Çelik, görevini Canan Kaftancıoğlu’dan devraldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

“Zafer yürüyüşümüzü başlatmak için yarın 17.00’de evimizde buluşalım.” İfadeleri ile partilileri devir teslim törenine davet eden CHP İstanbul il yeni başkanı Özgür Çelik, “şimdi daha çok çalışma zamanı” dedi.

CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresinde başkan seçilen ve mazbatasını alan yeni CHP İstanbul il başkanı Özgür Çelik görevi Canan Kaftancıoğlu’ndan devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu görevini, kongrede başkan seçilen ve mazbatasını 11 Ekim 2023 Çarşamba günü alan yeni CHP İstanbul il başkanı Özgür Çelik’e devretti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu görevini kongrede seçilen yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’e devretti.

“ASIL YÜRÜYÜŞ ŞİMDİ BAŞLADI”

“Asıl yürüyüş şimdi başladı.” İfadelerini kullanarak  Canan Kafatancıoğlu’ndan görevi teslim alan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik yaptığı sosyal medya paylaşımında;

“Ne güzeldik İstanbul!
Bugün büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi örgütümle büyük bir heyecanı paylaştım. Bu onurlu görevi devreden Sayın Canan Kaftancıoğlu’na ve yönetimine teşekkür ediyorum. Asıl yürüyüş şimdi başladı. Ekmek için, adalet için, özgürlük için umutlu bir yola çıktık. Ayağımıza taş değmesin. Kazanmak için #BizVarız”

ÖRGÜTÜMÜZLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA VE MÜCADELEYE DEVAM

Canan Kaftancıoğlu devir teslim töreni sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;

“17 Ocak 2018 tarihinde devraldığım ve büyük bir onurla taşıdığım İl Başkanlığı görevimi 11 Ekim 2023 tarihinde İl Başkanımız Sevgili Özgür Çelik’e devrettim. İstanbul’da partimizi daha ileriye taşıyacağından hiç kuşkum yok. Partimizin en çalışkan üyesi olmaya kararlı bir şekilde, partimizi iktidara taşımak için örgütümüzle birlikte çalışmaya ve mücadeleye devam.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ