logo

CHP İstanbul’dan: ‘10 bin dolar alan siyasetçi kim?’

CHP İstanbul’dan: ‘10 bin dolar alan siyasetçi kim?’

CHP İstanbul il ve Ataşehir’in de aralarında olduğu 39 ilçe başkanlıkları astıkları yeni pankart ile “Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?” sorusunu gündeme taşıdı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “il başkanlığımız ve 39 ilçe başkanlığımızdan soruyoruz” dedi.

CHP İstanbul il ve Ataşehir’in de aralarında olduğu 39 ilçe başkanlıkları astıkları ve yasaklanan”128 milyar dolar nerede?” pankartlarının ardından yeni pankart asarak, “Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?” sorusunu gündeme taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul il ve ilçe başkanlıklarında “128 milyar dolar nerede?” afişlerinin ardından şimdi de “Mafyadan aylık 10 Bin $ alan siyasetçi kim?” sorusunun yer aldığı pankartları İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe başkanlığı binasına astı. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, pankart ile ilgili paylaşımında, “Mafyadan aylık 10 Bin $ alan siyasetçi kim? İstanbul’da il başkanlığımız ve 39 ilçe başkanlığımızdan soruyoruz. #10bindolarkimaldı” ifadelerine yer verdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ise şu paylaşımı yaptı:
“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıkla(ma)dığı mafyadan 10 Bin dolar alan siyasetçi kim? İçişleri Bakanının İddia Ettiği Siyasetçi Kim !!! Mafya Hangi Parti Milletvekilini Fonluyor !!! Merak Ediyoruz , Soruyoruz !!!”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ