logo

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ataşehir’de Buluştuğu Pazarcı Esnafını Dinledi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ataşehir’de Buluştuğu Pazarcı Esnafını Dinledi

Ataşehir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ferhatpaşa’daki Kars Digor Alem Köy Derneği organizasyonuyla  pazarcı esnafıyla buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir ilçe başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin girişimi ile daha önce apartman görevlileri buluştuğu Ataşehir’de  CHP Genel Başkan Kemal Kılıcdaroğlu Cumartesi günü Kars Digor Alem Köy Derneği’nde güvencesiz, günlük yevmiye ile çalışan pazarcı esnafı ile buluşarak sorunlarını dinledi.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıcdaroğlu’nun Ferhatpaşa’daki Kars Digor Alem Köy Derneği’inde pazarcı esnafıyla buluştuğu toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir ilçe başkanı Celal Yalçın ve ilçe yönetimi ve pazarcı esnafı katıldı.

İLGEZDİ: “ESNAFIMIZIN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİK”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun pazarcı esnafı ile buluştuğu  organizasyon ile ilgili açıklama yapan Battal İlgezdi, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu ile Ataşehir Ferhatpaşa Kars Digor Alem Köy Derneği ve pazarcı esnafımızla bir araya geldik.
Esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik.
#GeliyorGelmekteOlan” ifadelerine yer verdi.

CANAN KAFTANCIOĞLU:” SORUNLARINI DİNLEDİK, ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ SUNDUK”

Pazarcı esnafı ile Ataşehir’deki toplantıya katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu şu paylaşımı yaptı:
“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu; Milletvekilimiz, İlçe Başkanlarımız ve Ataşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Kars ili Digor ilçesi Alem Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Merkezi’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik, çözüm önerilerini sunduk.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ