logo

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İÇİN SUÇ DUYURUSU

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İÇİN SUÇ DUYURUSU

ak_parti_chp_kemal_k_k_suc (1)Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, yöneticiler ve üyeler CHP Lideri Kılıçdaroğlu için suç duyurusunda bulundular.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül öncülüğünde İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ve ilçe yönetiminin desteği ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan grup tarafından “Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Diktatör bozuntusu” ifadesini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu için Kartal Anadolu Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunuldu.

Suç duyurusu sırasında yapılan açıklamada; “5 Aralık günü partisinin grup toplantısında konuşan ve bu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Diktatör bozuntusu” ifadesini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanına her fırsatta hakaret etmeyi kendine görev edinmiş, 1 Kasım Genel Seçimlerinin mağlubiyeti ve girdiği tüm seçimleri kaybeden ve buna rağmen sadece Genel Kurul Seçimine “rakipsiz” girerek kazanabilen ve her fırsatta parti için de Diktatörlüğünü vurgulayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; parti içi muhalefetini  bir arada tutmak için CHP Genel Kurulunda, Grup Toplantısında ve şahsına ait Twitter sayfasında Cumhurbaşkanımıza karşı yakışıksız tavrını, umarsız söylemlerini devam ettirmekte, Ahlaka  ve hukuka aykırı ifadelere sürekli başvurmaktadır. Bu nedenle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı öncülüğünde Kadın Kolları, Kartal Adliyesine yaptıkları başvuru ile suç duyurusunda bulundular” ifadelerine yer verildi.

ak_parti_chp_kemal_k_k_suc (2)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ