logo

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Mahalle Temsilcisine Telefonla Tebrik

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Mahalle Temsilcisine Telefonla Tebrik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Başkanlığı tarafından faaliyete geçirilen Mahalle Performans Takip Sistemi’ne ilk veri girişi yapan mahalle temsilcini tebrik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP İstanbul Başkanlığı tarafından faaliyete geçirilen Mahalle Performans Takip Sistemi’ne ilk veri girişini gerçekleştiren mahalle temsilcileri Umut Can’ı ve Arzu Yaman Erkıral’ı telefonla arayarak tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

CHP, İstanbul’da yerel seçimlere yönelik çalışmalarına hız verdi. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu tarafından duyurulan Mahalle Performans Takip Sistemi ile İstanbul’un 960 mahallesinde yapılan tüm çalışmalar anbean takip edilmeye ve partililere çalışma programları gönderilmeye başlandı. Kaftancıoğlu, geçtiğimiz haftasonu mahalle temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıda kurdukları yeni sistemi şu sözlerle tanıtmıştı: “Sizlere her 15 günde bir çalışma takvimleri gönderilecek. Bu takvimlere uygun faaliyetler planlayıp yaptıklarınızı bize geri bildireceksiniz. Hazırladığımız bu Mahalle Performans Takip Sistemi ile interaktif bir kampanya yürüteceğiz. Sizlere görevler vereceğiz, sizlerden geri bildirim alacağız, buna göre çalışmaları revize ederek yeniden planlayacağız. Yaptığınız her iş bu sistemde görülecek. Çünkü İl Başkanınız olarak yükümlülüklerimden biri de örgüt içi adaleti sağlamak; çalışanla çalışmayanı ayırmak; çalışanı ödüllendirmek, çalışmayanın yerine de daha çok çalışanı getirmek.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Mahalle Performans Takip Sistemi’ne ilk veri girişini yapan mahalle temsilcisini telefonla arayarak hem tebrik hem de teşekkür etti. 17 Kasım Cumartesi faaliyete geçen sisteme ilk veri girişlerini gerçekleştiren Şişli Gülbahar Mahalle Temsilcisi Umut Can ile telefonda görüşen Kılıçdaroğlu, Can’a çalışmalarında başarılar dileyerek tüm mahalle temsilcilerine de sisteme kayıt olup çalışmalarını parti yönetimiyle paylaşmaları gerektiği mesajını verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da çalışma programlarına uygun olarak sisteme ilk veri girişlerinden birini yapan mahalle temsilcisi Arzu Yaman Erkıral’ı arayarak tebrik ve teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ