logo

CHP Mevlana’dan Seçim Görevlilerine Gecikmiş Teşekkür

CHP Mevlana’dan Seçim Görevlilerine Gecikmiş Teşekkür

CHP Ataşehir Mevlana mahalle temsilciliği 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve seçimlerinde sandık görevlileri, okul ve kat sorumluları ile müşahitlerle kahvaltıda buluştu.

Recep Kenan/itvaber.com

CHP Ataşehir Mevlana mahalle temsilciliği 24 Haziran Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandık görevlileri, okul ve kat sorumluları ile müşahitler ile kahvaltıda bir araya gelerek çalışmaları için teşekkür ederek, önümüzdeki yerel seçimler ile ilgili görüş alışverişi ile değerlendirmeler yaptı.

Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki Madalyalı Restaurant’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP Ataşehir Mevlana Mahallesi Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Erol Tepebaşı ile birlikte; CHP Ataşehir Mevlana Mahallesinden sorumlu ve örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan yardımcıları Tarık Polat ve Müslüm Acar,  CHP Ataşehir Kolları Başkan Yardımcısı Pınar Acar, Mahalle Yürütme Kurulu üyeleri, seçim sandık görevlileri, okul ve kat sorumluları ile müşahitler katıldı.

CHP Mevlana’dan Seçim Görevlilerine Gecikmiş Teşekkür https://www.itvhaber.com/chp-mevlanadan-secim-gorevlilerine-gecikmis-tesekkur.html#.W7kir0n9chI.twitterErol Tepebaşı Müslüm Acar

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 6. Oktober 2018

TOPLANTIDA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ ALMAK İSTEDİK

24 Haziran Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mevlana Mahallesinde 2 mahallede oy kullanıldığını, mahalle görevlileri olarak sandıklara sahip çıkmak amacı ile öz veri ile görev yaptıklarını kaydeden CHP Ataşehir Mevlana Mahallesi Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Erol Tepebaşı, görevli arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada; “24 Haziran Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mevlana Mahallesinde 2 mahallede oy kullandık. Sandıklara, oylara sahip çıkma noktasında okul sorumlusu, sandık görevlisi, gönüllü ve müşahitleri görevlerini en iyi şekilde görev yaptı. Sonuçlar istediğimiz gibi olmadı üzüldük ama görevimizi yatık. O gün sandığa sahip çıkma için eşiyle, oğluyla, kızıyla geldiler. Sandığa sahip çıkan gönüllülerimiz beni duygulandırdılar. Bu gün bu kapsamda sizlere teşekkür etmek anlamında ve önümüzdeki mahalli idareler seçimleri ile ilgili mahalle olarak çalışma planlarımızı nasıl yaparız ve mahalle sakinlerimize daha fazla nasıl ulaşırız, düşüncesiyle yapılan toplantıda görüş ve önerilerinizi almak istedik. Yürütmedeki 11 arkadaşımıza daha fazla ilave edebilmek için toplantıyı düzenledik” ifadelerine yer verdi.

 YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Düzenlenen toplantının geç kalmış bir kahvaltı olduğunun altını çize CHP Ataşehir Etkinlik ve Eylemlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tarık Polat, bu vesile ile hep bir araya gelindiğini kaydederek “Mevlana Mahallesi’nde parti için çalışanların sayısı belli. Emek veren insanlar da belli. Yatarak kendin gösteren insanlarla, çalışanları ayırt etmemiz lazım. Sandık başlarında eksiğimiz yok. Arkadaşlarımız sağ olsun. Çok büyük destek verdiler, Yerel yönetim seçimleri bizim için çok önemli. Ülkenin halini herkes görüyor. Gençleri, emeklileri, ülkenin geldiği hali görüyorsunuz. Burada diğer yönetimlere nazaran halka daha iyi hizmet veren bir belediye var. Bundan önce bu mahalleye çivi, çakılmamıştı. Önümüzdeki yerel seçimlerde çok çalışalım. Muhtar adayını tek çıkaralım” dedi.

CHP Mevlana’dan Seçim Görevlilerine Gecikmiş Teşekkür https://www.itvhaber.com/chp-mevlanadan-secim-gorevlilerine-gecikmis-tesekkur.html#.W7kir0n9chI.twitterErol Tepebaşı Müslüm Acar

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 6. Oktober 2018

GECE SAAT 3’LERDE EVLERİMİZE GİTTİK

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinde Mevlana Mahallesi’nde sokak sokak, ev ev gezerek inanılmaz bir çalışma yaptıklarını ifade eden CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Pınar Acar, gece saat 3’lerde evlerine gittikleri zamanlar olduğunu, çok daha iyi sonuç beklediği seçimin sonunda büyük üzüntü yaşadıklarını kaydetti.

GECİKMİŞ BİR TEŞEKKÜR TOPLANTISI

Çalışılırsa başarılamayacak hiçbir şey olmadığını vurgulayan CHP Ataşehir İlçe Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Müslüm Acar, bu toplantının gecikmiş bir teşekkür toplantısı olduğuna işaret ederek; “24 Haziran’da tüm arkadaşlarımız görevini başarıyla yaptı. Hepsine teşekkür ederiz. Gençlerimiz bizlere, partiye biraz daha uzak. Herkes çocuğuyla konuşursa partiye 4 elle sarılır. Partinin tüm kadrolarında görev alabilir. Mahalle sorumlusu olarak görev yaparken bu gün ilçe yönetimindeyim. 4 mahallenin örgütlenmesinden sorumlu başkan yardımcısıyım. Demek ki, çalışırsak istediğimiz görevlere getiriliyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ