logo

CHP ÖN SEÇİMİNDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ

CHP ÖN SEÇİMİNDE DEMOKRASİ ŞÖLENİ

CHP’de, 7 Haziran Genel Seçimleri milletvekili adaylarını belirlemek üzere Ataşehir’in de yer aldığı İstanbul 1. Bölge ile birlikte 45 seçim bölgesinde önseçim yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP, 41 ildeki 45 seçim çevresinde üyelerin katılımıyla hakim denetimde yapılan ön seçimde üyelerin kullandığı oyları ile 7 Haziran Genel Seçimleri için milletvekili adaylarını belirledi.

Parti Meclisi’nde (PM) alınan karar doğrultusunda önseçime giden CHP’de, 41 ildeki 45 seçim çevresinde kurulan sandıklarda parti üyeleri milletvekili olarak Ankara’da görmek istedikleri vekillerini belirlemek için oy kullandı.

Sandık kurulan Küçükbakkalköy’deki Ataşehir Anadolu Lisesi’nin etrafı önseçime giren milletvekili aday adaylarının pankartlarıyla donatıldı. Okul bahçesine kurulan stantlarda dağıtılan kartvizit ve broşürlerle adaylarına destek istedi. Genel seçim provasına benzetilen ön seçime Ataşehir’de ilgi beklenenden düşük oldu. Oy kullanmaya gelen parti üyelerinin iradelerinin yönetime yansıyacak olmasının heyecanı açıkça görülüyordu.

Atasehir_chp_hakki

Ön seçimin Küçükbakkalköy’deki Ataşehir Anadolu Lisesi’nin bahçesi gün boyu CHP önseçim adayları destekçileri ve oy kullanmaya gelen parti üyeleri tarafından dolduruldu. Oylamanın sona erdiği Saat 17:00’de okulu terk etmeyen üyelerle birlikte adaylar ve destekçileri gecenin geç saatlerine kadar merakla oylama sonuçlarını almak umuduyla bekledi.

Atasehir_chp_hakki_on_secim_namik

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ön Seçim adayları Gamze Akkuş İlgezdi ve Onursal Adıgüzel ile  Belediye Başkan yardımcıları Namık Sürmen, Gül coşkun, Hüseyin Hışman, Kalender özdemir, Abdullah Der ve İlhami Yılmaz da Ataşehir Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

Kadir gökmen Öğüt ve Selami Öztürk oyunu Kadıköy’de kullanırken Mahmut Tanal’da Üsküdar’da sandık başına gitti.

Atasehir_chp_hakki_on_secim_kadir

Atasehir_chp_hakki_on_secim_selami

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ