logo

CHP Örnek Mahallesi Saldırısı: ‘2 Şüpheli Havaya Ateş Ederek Uzaklaştı’

CHP Örnek Mahallesi Saldırısı: ‘2 Şüpheli Havaya Ateş Ederek Uzaklaştı’

CHP Örnek Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu saldırısı ile ilgili açıklama yapan İstanbul Valiliği, tespit edilen şüpheli şahısların yakalanması çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valiliği CHP Örnek Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu saldırısı ile ilgili açıklama yaparak, tespit edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiğini duyurdu.

6 ŞÜPHELİ FLAMA KESTİ VE YAZI YAZDI, 2 ŞÜPHELİ 3 EL ATEŞ ETTİ

Valilik, CHP Örnek Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve havaya ateş edildiğinin tespit edildiğini belirtti. Açıklamada, güvenlik güçleri çalışmasında 6 şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, 2 şüphelinin de motosikletten 3 el havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığının tespit edildiği kaydedildi.

İstanbul Valiliği tarafından Ataşehir’deki CHP Örnek Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu saldırı olayı ile ilgili açıklaması:

Bugün saat 01.00 sıralarında Ataşehir ilçemiz Örnek Mahallesinde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbar edilmiştir.

Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda; (6) şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki (2) şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir.

Olay yerinde (3) adet kurusıkı silah kovanı elde edilmiş olup, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ