logo

CHP Zihniyeti ‘Çanakkale Zaferi’dir

CHP Zihniyeti ‘Çanakkale Zaferi’dir

atasehir_aday_tanitimCHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Silence Otel’de düzenlediği Birlik ve Dayanışma Gecesi’nde partililere İstanbul 1. Bölgede ön seçime girecek milletvekili aday adaylarını tanıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Silence Otel’de düzenlenen Birlik ve Dayanışma Gecesi’nde 29 Mart’ta yapılacak ön seçimde oy kullanarak İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylarını belirleyecek olan partililerle aday adaylarını buluşturdu.

Katılımın oldukça yüksek olduğu iki büyük salonu dolduran 3 bine yakın katılımın gerçekleştiği geceye, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul İl yöneticileri, İstanbul 1. Bölge (Anadolu yakası) CHP İlçe başkanları, yöneticileri, Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Kalender Özdemir, Namık Sürmen, belediye birim müdürleri, CHP İstanbul çok sayıda CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili ön seçimli aday adayı, davetliler ve partililer katıldı.

Video ve Fotolar Geliyor…

“CHP 950 Bin Üyesiyle Ön Seçime Gidiyor”

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylarının partililerle buluştuğu gecede konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, genel seçimlere hazırlandığımız şu günlerde Cumhuriyet Halk Partililerin sokak sokak, ev ev gezdiklerini belirterek; “ CHP 950 bin üyesiyle demokrasinin provası olan ön seçime gidiyor. Bizi hor görenlerin aklı buna ermiyor. Çünkü onlar için demokrasi bir araç. Cumhuriyet Halk Partililer için demokrasi amaçtır. Demokrasi bu ülkede herkesin insanca ve kardeşçe yaşaması için önemli bir değerdir. Zaman zaman CHP’nin zihniyetini sorgulayanların buna hakkı yoktur. CHP’nin zihniyeti 100. Yılını kutladığımız Çanakkale Savaşı ve Zaferi’dir. CHP’nin zihniyeti  “ Geldikleri gibi giderler “ diyen Mustafa Kemal’dir. CHP’nin zihniyeti Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesini başlatan Mustafa Kemal ve yol arkadaşlarıdır. CHP’nin zihniyeti TBMM ve Türkiye Cumhuriyeti’dir. CHP’nin zihniyeti bu ülkeye sosyal demokrasi getirerek herkesin insanca ve özgürce yaşamasını sağlamaktır” dedi.

CHP’nin cibilliyetini sorgulayanların olduğunun altını çizen Hakkı Altınkaynak, CHP’nin cibilliyetinin Lozan’da olduğunu vurguladığı konuşmasında; “Ataşehir’deki başarımızda payı olan ve bu gece salonu bize tahsis eden belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde zorlu bir seçim süreci var. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bu ülkeye özgürlükçü demokrasiye getireceğiz. Bu ülkede devrimleri gerçekleştiren bir parti olarak 7 Haziran genel seçimlerinde bu karanlık zihniyete bir dur diyeceğiz. Genel Başkanımız İzmir’de ön seçime giriyor. Parti üyelerinin ön seçim kararına saygılı olacağını açıkladı. Başka hangi lider cesaret eder ön seçime girmeye…” sözleri ile İzmir’de ön seçime girme kararı alan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun adaylık için önseçime girme kararı aldığını duyurdu.

Battal İlgezdi; “Kapı Kapı dolaşacağız. Çalışacağız.”

Yerel seçimlerdeki çalışmalarından örnek vererek başarının çalışmaktan geçtiği vurgusu yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Kapı Kapı dolaşacağız. Çalışacağız. Ben seçimleri partimle, partimin örgütüyle kazandım. Hiç kimse partinin üstünde değildir. Seçimi kişiler değil örgüt kazanır. Örgüt çalışırsa, birlik olursa başarıyı da yakalar. Önümüzde bir genel seçim var. Birbirinden değerli aday adaylarımız var. Kim çıkarsa çıksın genel seçimde hepimiz partimizin emrinde olacağız. Parti örgütüne güvenmeyen iradeler her zaman sandıkta kalır. CHP sol anlayışı hâkim kılmalı ve kafasını sola çevirmeli. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın demokrasi ve yaşasın sol diyorum” dedi.

Sanatçılar Hülya Yazar, Kenan Coşkun ve Tamer Özdemir’in sahne alarak seslendirdiği türkülerle coşan partililer ve aday adayları zaman zaman sanatçılara halay çekip, horonlarla eşlik ettiler.

Can Ataklı, Barış Yarkadaş’ın ararlında olduğu gazeteci, Selami Özdemir gibi belediye eski başkanları ve Kadir Gökmen öğüt, Celal Dinçer, Osman Kotutürk’ün yer aldığı milletvekilleri ile Sosyal Dönüşüm Vakfı (SDV) Girişim Sözcüsü Gamze Akkuş İlgezdi’nin katıldığı aday tanıtım toplantısı gecesinin sonunda aday adayları toplu resim çektirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ