logo

CHP’li Aday Murat Güneş Onursal Adıgüzel’in Çalışmalarına Güç Katıyor

CHP’li Aday Murat Güneş Onursal Adıgüzel’in Çalışmalarına Güç Katıyor

“Ataşehir Yuvamız Biz Herkes İçin Varız”, “Gençliğimiz var, Heyecanımız yüksek” sloganıyla çıktığı yolda CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel’in çalışmalarına güç katıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ön seçime giderek örgütün desteğini alan, 1359 oyla 5. Sırayı paylaşan Murat Güneş, Ataşehir Belediye Meclisi üyeliği adaylığında örgüt desteği ile yerini aldı.  

“Tam Yol İleri” sloganı ile CHP örgütünün 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Güneş, Ataşehir‘in sokaklarında proje anlatıp, kapı kapı dolaşarak sıkmadık el bırakmıyor.

“ATAŞEHİR YUVAMIZ, BİZ HERKES İÇİN VARIZ”

“Ataşehir Yuvamız Biz Herkes İçin Varız”, “Gençliğimiz var, Heyecanımız yüksek” sloganıyla “İstanbul’un gözde ilçesi Ataşehirimizi en iyi şekilde yönetmeye devam edeceğiz.” Diyerek yola çıkan iş insanı Murat Güneş, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ile birlikte Ataşehir’in daha ileri taşınması için çalışacağını kaydediyor.

SABAH AKŞAM ATAŞEHİR’İN SOKAKLARINDA PROJE ANLATIYOR

Sabah akşam Ataşehir’in sokaklarında proje anlatan CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Güneş, Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, ilçe başkanı Celal Yalçın ve İl Başkan Yardımcısı Ayhan Özoğlu ile esnaf ziyareti yapıp, sokakta Ataşehirlilere projeleri anlatıyor.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE ÇORBA İKRAMIYLA ATAŞEHİRLİLERİ ISITIYOR

Bazı günler, sabahın erken saatlerinde Ataşehirli komşularına, okula giden öğrencilere, işe giden vatandaşlara sıcacık çorba ikram ederek içlerini ısıtıyor.

ONURSAL ADIGÜZEL’İN PROJELERİNİ ANLATIP, SELAMINI İLETİYOR

Kimi zaman da gecenin geç saatlerinde camilerde kandil simiti dağıtan CHP Ataşehir Belediye Meclis Adayı Murat Güneş arkadaşları ile cemaat ile sohbet ediyor, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’in projelerini anlatıp, selamını iletiyorlar.

SEMT PAZARLARINDA PAZARCI ESNAFI ATAŞEHİRLİLERE SOHBET

Zaman zaman CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel ile beraber çalışmalara katılan, mahalle temsilciliklerini, semt pazarlarını ziyaret eden Murat Güneş, Semt pazarlarında pazarcı esnafı Ataşehirlilere sohbet ediyor.  Adayları Onursal Adıgüzel’in “Yeşil Ataşehir” vizyon projesi ile birlikte, ilçenin ve ilçe sakinlerinin sorunlarının çözümüne yönelik  projelerini anlatıyor. Adayları ve kendisi için destek istiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ