logo

CHP’Lİ BÜLENT TEZCAN’A AYDIN’DA SİLAHLI SALDIRI

CHP’Lİ BÜLENT TEZCAN’A AYDIN’DA SİLAHLI SALDIRI

bulent_tezcan_saldiriAydın’da saldırıya uğrayan CHP Milletvekili Bülent Tezcan ayağından yaralandı. Başkan Battal İlgezdi saldırıda yaralanan hayati tehlikesinin bulunmayan Tezcan’a şifa diledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Silahlı saldırıda CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı ayağından vuran saldırganın Kuşadası’nda yakalandığı belirtiliyor.

Saat 19.00 sıralarında Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir sergiye katıldıktan sonra partililerle birlikte yemek için bir restoranta geçen Tezcan, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla ateş edilerek ayağından yaralandı.

Saldırıda ayağından yaralanan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

BATTAL İLGEZDİ’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında Fener alayı ile gelinen alanda konser öncesi konuşan Ataşehir Belediye Başkanı saldırıya uğrayarak yaralanan Bülent Tezcan’a geçmiş olsun dileğini iletirken; “Aydın’da Cumhuriyet Kutlamaları sonrasında Aydın Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını öğrenmiş bulunuyoruz. Kendilerine acil şifalar diliyorum. Herkes şunu bilsin ki; silahlar bizi korkutmaz” dedi.

BİREYSEL İNFAZLARLA YARIN İNŞA EDİLEMEZ

Çorum Valiliği’nce düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu çıkışı saldırıyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, “Türkiye’nin gerginleştirilmeyen bir siyasete, kutuplaştırılmayan bir siyasete ihtiyacı var. Silahlanarak ve bireysel infazlarla bir yarın inşa edilemez. Türkiye’de çok acilen olağanüstü halin bitirilip artık olağan günlerin inşa edilmesi gerekiyor. Dileriz ki bunu çok hızlı yapmayı akıl edecek bir iktidar olsun” ifadelerini kaydetti.

TÜRKİYE’Yİ KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR

Saldırıyla ilgili ilk açıklamayı yapan Özgür Özel, saldırıyla ilgili ne duyulursa duyulsun partiden yapılacak açıklamaların beklenmesi gerektiğinin altını çizerek; “Gençlerimize ve üyelerimize saldırıyla ilgili ne duyarlarda duysunlar bir tepkisellik içinde olunmaması gerekiyor. Belli ki Türkiye’yi karıştırmak istiyorlar. CHP hukuk içerisinde kalarak hesap soracaktır. Böyle anlarda duygusallık ortaya çıkıyor. Gençlik kollarımız rahatsız bu durumdan” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, Başbakan’ın arayarak geçmiş olsun dileğini ilettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın Aydın’a gideceği belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ