logo

CHP’ye Katılan Ataşehirli İş İnsanı Çetin Canruh ve Arkadaşları Rozet Taktı

CHP’ye Katılan Ataşehirli İş İnsanı Çetin Canruh ve Arkadaşları Rozet Taktı

CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayan Çetin Canruh ve arkadaşları toplu törenle CHP rozeti taktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğini açıklayan Hür Düşünce Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Çetin Canruh ve arkadaşları, Ataşehir’de gerçekleşen toplu katılım töreni ile CHP rozeti taktılar.

CHP’ye katılanların hazır bulunarak, rozetlerinin takıldığı törende, 200’e yakın bir grubun CHP’ye katılarak üye oldukları, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıkladıkları ifade edildi.

HALKIN İKTİDARINI HEP BERABER KURACAĞIZ

Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kuruluş değerlerini savunan vatandaşların bu değerlere sahip çıkma adına Ataşehirli İş İnsanı Hür Düşünce Hareketi genel başkan yardımcısı Çetin Canruh ve arkadaşlarının katılımlarının kendilerine güç vereceğini kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, rozet takma ve toplu katılım töreni ile ilgili açıklamasında “Burası hepimizin evi. Hepimizin taşın altına elimizi,  gövdemizi sokacağız. Halkın İktidarını Hep Beraber Kuracağız” dedi.

ANKARA’DAN İSTANBUL’A “HAK, HUKUK, ADALET” DİYEREK YÜRÜDÜĞÜ GÜN KARAR VERDİM

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a 70 yaşında “Hak, Hukuk, Adalet” diyerek yürüdüğü gün CHP’ye katılma kararı verdiğinin ifade eden Hür Düşünce Hareketi Genel Başkan Yardımcısı ve Ataşehirli İş insanı Çetin Canruh, “Sana Söz Yine Baharlar Gelecek” diyen 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun izinden gitmeye karar verdiğini kaydetti.

Toplu katılım ve rozet takma törenine CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Aslan ile birlikte; Meclis üyesi Sevgi Uluğ, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül, Müslüm Acar, Tülay Uçar ile Erol Coşkun’un da aralarında olduğu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ