logo

Çörekçiler Derneği Genel Kurulundan Murat Kenan İle Devam Kararı

Çörekçiler Derneği Genel Kurulundan Murat Kenan İle Devam Kararı

Merkezi İstanbul’da bulunan Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Olağan Genel Kurulu, Eyüpsultan’da sınırlı katılımı ile gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da yaşayan Çankırı Ilgaz İlçesi Çörekçiler Köylülerin 1988 yılında kurduğu Çankırı’nın İstanbul’daki en eski köy dernekleri arasında yer alan Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği olağan genel kurulu Eyüpsultan Mihmandar Restauranda gerçekleştirildi.

Çörekçiler Köyü Derneği Genel Kurul öncesi kahvaltı programında bir araya gelen üyelerin katlımı ile saat 10:00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Olağan Genel Kurulu Onursal Başkan Kamil Tekne’nin açılış konuşması ve Divan tekliflerinin alması ile başladı.

Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Murat Kenan yapılan çalışmalar ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Üyelerin teklifi ile Onursal başkan Kamil Tekne başkanlığında, üyeler Mustafa Kale ve Recep Sağır’dan oluşan divan tarafında yürütülen kongrede yapılan seçimde tek aday olan ve güven tazeleyen Murat Kenan ve yönetim kurulu listesi üyelerden yetki aldı.

Divan Kurulunun oluşması sonrası Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu ile bilanço ve Gelir-Gider tablolarının okunup görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmelerde raporla onaylanarak ibra edildi.

Divana Başka aday teklifi gelmemesi üzerine tek başkan adayı Murat Kenan ve Yönetim Kurulu Listesi oylandı. Mevcut başkan Murat Kenan üyelerin desteğini alarak oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

Oy birliği ile göreve devam kararı verilen ve güven tazeleyen başkan Murat Kenan ve yönetim kurulu listesi dernek üyelerinden dönem sonuna kadar görev yetkisi aldı.

İstanbul Eyüpsultan Mihmandar Restauranda gerçekleştirilen Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği olağan genel kurulu eleştiri, dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.

Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Listesi:

BAŞKAN: MURAT KENAN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ (ASİL)

  1. Selçuk Isıncak
  2. Akif Mıcık
  3. Ergün Kale
  4. Ahmet Kekeç
  5. Cemil Avcı
  6. Emre Kale
  7. Ömer Karamehmet
  8. Durmuş Deniz
  9. Ali İplikçi
    (Köy Temsilcisi)

YÖNETİM KURULU ÜYESİ (YEDEK)

  1. Selehattin Isıncak
  2. Enes Güleryüz
  3. Uğur Can Isıncak
  4. İsa Mıcık (Ankara Temsilcisi)
  5. Yusuf Köse
  6. Şahin Sağır
  7. Coşkun Mıcık
  8. Yunus Deniz
  9. Cüneyt Çelik
  10. Cemil Kale 

DENETİN KURULU ASİL

  1. Dursun İpekçi
  2. Feyaz İplikçi
  3. Necmettin Mıcık         

DENETİN KURULU YEDEK

  1. Ahmet Türkyılmaz
  2. Hüsnü Deniz
  3. Malik Sağır

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ