logo

Çorum İskilipli İş İnsanı Şerif Akdana’dan Dayanışma Örneği

Çorum İskilipli İş İnsanı Şerif Akdana’dan Dayanışma Örneği

Çorum İskilipli iş insanı Şerif Akdana, Ramazan ayı ve salgınla mücadele günlerinde İstanbul’da yaşayan Çorumlu ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için sosyal platform grubu kurdu.

Küresel salgın Koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında işinden olan, ihtiyaç sahibi hemşerileri ile örnek bir dayanışma ve yardımlaşma çalışması başlatan Çorum İskilipli iş insanı Şerif Akdana İstanbul’da yaşayan Çorumlu ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için sosyal platform grubu kurdu. 

Korona virüsü salgını ve yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle böyle anlamlı bir etkinlikte bulunmak istediğini aktaran İskilipli iş insanı Akdana, yağ, çay, şeker, bulgur, salça, makarna gibi temel gıda maddelerinin yer aldığı paketleri önceden tespit edilen ailelere ulaştırmak için çalışmaların başladığını söyledi.

Gıda yardım paketlerinin 15 günde tespit edilen ailelere kapılarında teslim edileceğini aktaran iş insanı Şerif Akdana, herkesin birbirine yardımcı olması gerektiğine dikkat çekti.

Akdana konu hakkındaki açıklamasında, “Herkes birbirine yardımcı olacak. Yakınlarına, akrabalarına, ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmak zorunda. Bu bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu bizim için büyük bir sınav. Şu anda zengin fakir yok. Sağlıklı insan var, bir de sağlıksız insan var. Bu korona virüsü bizlere çok büyük bir ders verdi. Herkesin dayanışma içerisinde birbiriyle lokmasını paylaşması gerekiyor. Bizler de elimizden geldiği kadar bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak için gayret sarf ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ