logo

Çorumlular Hemşehrileri Mehmet Aydoganoglu’nu Yalnız Bırakmadılar

Çorumlular Hemşehrileri Mehmet Aydoganoglu’nu Yalnız Bırakmadılar

Mehmet Aydoganoglu, CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel’i yoğun katılımlı kahvaltıdan sonra Çorumlular kanaat önderlerini iftar sofrasında bir araya getirdi.

Recep Kenan /  itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi üyesi adayı Mehmet Aydoganoglu, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’i yoğun katılımlı kahvaltı programından sonra Çorumlular kanaat önderleri STK temsilcileri ve hemşehrileri ile iftar sofrasında tekrar bir araya getirdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel ve eşi Duygu Adıgüzel’in de katıldığı iftara katılım beklenilenin üzerinde ilgi gördü.

CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Aydoğanoglu yaptığı konuşmada, Çorumlular olarak önümüzdeki dönemde Ataşehir’de büyük bir Çorum buluşmasını gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.

Çorumlu komşuları ile iftar sofrasından bir araya geldiğini kaydeden CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel Mehmet Aydoğanoglu’nun hazırlığını yaptığı “Çorum buluşması” etkinliği birlikte yapama önerisinde bulunarak; birlikte Çorum ziyareti yapma isteğini de ifade etti.

Çorum STK temsilcilerinin Onursal Adıgüzel ile buluştuğu iftar ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Beledye Meclisi üyesi adayı Mehmet Aydoğanoğlu, “Ataşehirde gerçekleştirdiğimiz muhteşem Çorum iftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan  Ataşehir Belediye başkan adayımızın eşleri sayın Elif Duygu Övür Adıgüzel, CHP Atasehir İlçe Başkanımız sayın Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkan adayımız sevgili Onursal Adıgüzel, Çorum STK başkanlarımıza, Çorum kanaat önderi ağabeylerime, siz değerli Çorumlu hemşehrilerime, bizleri yalnız bırakmayan gönül dostlarıma çok teşekkürler ediyorum. Neredeyse bir sandalyede iki kişi orucumuzu açtık. Salona bereket yağdı. Yemek yetmez derken, yemeğimiz arttı. Arkadaşlarımız ayakta oruçlarını açmasına rağmen, hıncahınç salondan ayrılmayıp bizlere sahip çıkan tüm gönüldaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. ayağınıza taş değmesin.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ