logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız’

Kabine Toplantısı ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kur ve faiz oyununu görüyoruz. Güçlü bir duruş sergileyerek girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız.” Dedi

BÜYÜK MÜCADELE VE YAPILAN FEDAKÂRLIKLAR VAR 

Türkiye’nin geçtiğimiz 19 yılda demokraside ve kalkınmada çok büyük bir değişim yaşadığını iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu değişimin etkilerini insanlarımızın günlük haklarından, ülkemizin uluslararası konumuna kadar her yerde görmek mümkündür. Atılan her adımın gerisinde verilen büyük mücadele ve yapılan fedakârlıklar vardır.” Dedi.

KUR, FAİZ, FİYAT ARTIŞLARI ÜZERİNDEN OYNADIKLARI OYUNU GÖRÜYORUZ

Dünyanın içinden geçtiği kritik dönemin açtığı fırsatları değerlendirmekte kararlı olduklarını kaydeden Erdoğan, açıklamasında, “Ülkemizi eskiden yaptıkları gibi denklemin dışına itmek isteyenlerin kur, faiz, fiyat artışları üzerinden oynadıkları oyunu görüyor, kendi oyun planımızla devam etme irademizi ortaya koyuyoruz. Biz aynı oyunu vesayetle mücadelede gördük, terör örgütleri ile mücadelemizde gördük, karşı adımımızı attık başardık. Darbe oyununda aynı oyunu gördük, milletimizle direndik başardık.” İfadelerine yer verdi.

ERDOĞAN: “BU EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞINDAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

“Güçlü bir duruş sergileyerek girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık.” Diye açıklamasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız. İstihdamı arttırmanın yolunu yatırım, üretim, ihracat, büyümeden geçtiği konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin her kalkınma hamlesinin önünün darbe, vesayet, krizle kesilerek IMF, Dünya Bankası, mandacı iktisatçılarımız tarafından yönlendirmeye çalışıldığı gerçeğidir.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ