logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yaparız Diyorsak Yaparız, Bedelini de Öderiz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yaparız Diyorsak Yaparız, Bedelini de Öderiz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğe ve Akdeniz’deki gerginlikle İlgili, “Yaparız diyorsak yaparız ve bedelini de öderiz. Varsa bedel ödeme pahasına karşımıza çıkmak isteyen buyursun gelsin.”dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ahlat’ta düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlama etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Türkiye’nin artık sabrı sınanacak, kararlılığı, imkanları ve cesareti test edilecek bir ülke olmadığını herkesin görmesini istiyoruz.”

KARŞILAŞTIĞIMIZ BADİRELERDEN MALAZGİRT RUHUYLA KURTULDUK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Ahlat Külliyesi’nin açılışını da gerçekleştirildiği Malazgirt Zaferi’nin 949. Yılı nedeniyle Ahlat’ta düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu topraklarda bin yıldır karşılaştığımız bütün badirelerden Malazgirt ruhuyla kurtulduk. Kosova’da da, Niğbolu’da da, Haçova’da da aynı ruhla mücadele ettik. Çanakkale’yi geçilmez yapan da bu ruhtu. İstiklal Harbi’nde yedi düvele karşı bu ruhla galip geldik.” Dedi.

EGE’DE SAHTE KABADAYILIK, MEZARLIKTA ISLIK ÇALMA PSİKOLOJİSİ

Malazgirt Millî Park’ında düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlamaları sırasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akdeniz’de Doğu Akdeniz’de yaşanan gerginliğin yaşandığı Yunanistan’a mesaj göndererek, “Bir asır önce Anadolu’yu perişan bir şekilde terk etmek zorunda kalanların şimdi Ege’de sahte kabadayılık peşinde koşması, mezarlıkta ıslık çalma psikolojisinin tezahüründen başka bir şey değildir.” dedi

MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMASINDA AKDENİZ ÜZERİNDEN YUNANİSTAN’A MESAJ

“Korkunun ecele faydası yoktur.” İfadeleri ile konuşmasını sürdüren Erdoğan, “Türkiye, Akdeniz’de de Ege’de, Karadeniz’de de hakkı olanı alacaktır. Biz nasıl kimsenin toprağına, egemenliğine, çıkarına göz dikmiyorsak, kendimize ait olanlardan da asla taviz vermeyeceğiz. Bunun için siyasi, ekonomik, askeri bakımdan ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Muhataplarımızı kendilerine çekidüzen vermeye, mahvolmalarına yol açacak yanlışlardan uzak durmaya davet ediyoruz.” İfadelerlini kullandı.

YAPARIZ DİYORSAK YAPARIZ VE BEDELİNİ DE ÖDERİZ

Bölgede hakların korunması konusunda kararlılığı dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin artık sabrı sınanacak, kararlılığı, imkanları ve cesareti test edilecek bir ülke olmadığını herkesin görmesini istiyoruz. Yaparız diyorsak yaparız ve bedelini de öderiz. Varsa bedel ödeme pahasına karşımıza çıkmak isteyen buyursun gelsin, yoksa çekilsinler önümüzden biz kendi işimize bakalım.” Şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ