logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Programı Açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Programı Açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ve İstanbul’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenlere katılacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimin 3. yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ankara ve İstanbul’da törenlere katılacak.

Erdoğan daha sonra, darbecilere direnerek şehit olanların anısına yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’ndaki törende Ankaralılara seslenecek.

Cumhurbaşkanı ve beraberindekiler daha sonra Millet Camii’ndeki mevlide ve Gazi Meclis’teki törene katılacak. Türkiye Büyük Millet Meclis’teki tören 14.00’te başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir sonraki adresi, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü olacak. 15 Temmuz gecesi hainlerin hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeniden yapılan binasının açılışını yapacak.

İSTANBUL’DAKİ 15 TEMMUZ TÖRENLERİ

Ankara’daki programlarının ardından İstanbul’a geçecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbeye karşı direnişin simge adreslerinden biri olan Atatürk Havalimanı’nda halka hitap edecek.

Daha sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapımı tamamlanan “Hafıza 15 Temmuz Müzesi”ni açacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ