logo

Cumhuriyet Bayramı Ataşehir’de Coşkulu Törenlerle Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Ataşehir’de Coşkulu Törenlerle Kutlandı

28 Ekim günü Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başlayan Cumhuriyet Bayramı 99 Yıl kutlama etkinlikleri tebriklerin kabulü ve Ataşehir Bulvarındaki resmi törenle tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başlayan 99. Yıl dönümünde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde tebriklerin kabulüyle töreni sonrası, Ataşehir Bulvarı’nda gerçekleştirilen tören ve resmi geçitle sona erdi.

CUMHURİYET BAYRAMI TEBRİK TÖRENİ

Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında 29 Ekim sabahı Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli İkmal Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi protokol üyelerinin tebrikleri kabul ettiler.

CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİNE ATAŞEHİR BULVARI’NDA DEVAM

Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli İkmal Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi protokol üyelerinin tebriklerini kabulden sonra resmi etkinliklerin düzenlendiği Ataşehir Bulvarı’ndaki tören alanına geçtiler.

Ataşehir Bulvarı’ndaki tören alanına gelen Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi törene katılan öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladılar.

Ataşehir Bulvarı’nda gerçekleştirilen resmi törene; Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli İkmal Albay Volkan Aydın, Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, siyasi parti temsilcileri, birim ve kurum müdürleri, gaziler, Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve Ataşehirliler katıldı.

Celal Yardımcı Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Barış Sümen ve TEB Ataşehir Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Ebru Karan ikilisi sunumu ile gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yılı kutlamaları resmi töreni Saygı Duruşu ve Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Funda Güleryuz yönetiminde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ın konuşmasının ardından Aşık Veysel Anadolu Lisesi örencileri Şevval Aysel Akyıldız ve Yavuzhan Yavuz günün anlamını yaşatan şiirleri seslendirdiler.

Ataşehir Halk Eğitim Müdürlüğü Halk oyunları ekibi Halk Oyunları ekipleri yurdun çeşitli yörelerine ait halk oyunları sergilediler.

Alanda bulunan okulların öğrenci grupları, beden öğretmenleri eşliğinde resmigeçit ile protokolü selamladılar. Resmi geçidin tamamlanması ile birlikte 29 ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yılı kutlamaları resmi törenleri sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ