logo

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA ‘ATA’YA YOĞUN İLGİ

CUMHURİYET BAYRAMI’NDA ‘ATA’YA YOĞUN İLGİ

atasehir_29_ekim_cumhuriyet_celenk (1)Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtla birlikte Ataşehir’de yapılan etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Törene vatandaşlardan yoğun ilgi.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İlk tören, Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Büstüne resmi çelenk sunum töreni ile başladı.

atasehir_29_ekim_cumhuriyet_celenk (25)atasehir_29_ekim_cumhuriyet_celenk (30)

Resmi törende Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutan Vekili Kd. Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kurumları adına çelenklerin sundu.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Ataşehir Belediyesi kurumları adına Atatürk Anıtına çelenk sunumu sonrası yapılan saygı duruşu ardından okunan İstiklal Marşı ile Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında resmi çelen sunma tören sona erdi.

atasehir_29_ekim_cumhuriyet_celenk (33)

Önceki törenlere göre vatandaşların yoğun ilgisinin gözlendiği yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma törenine; Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, CHP Parti Meclis üyesi Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Garnizon Komutan Vekili Kd. Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak , MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul’un da aralarında olduğu siyasi parti ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediyesi başkan yardımcıları, Meclis Üyeleri, dernek ve STK temsilcileri, vatandaşlar, okul idarecileri  öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

atasehir_29_ekim_cumhuriyet_celenk (39)atasehir_29_ekim_cumhuriyet_celenk (40)

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ