logo

Cumhuriyet Bizlere Şehitlerimizin, Gazilerimizin Emanetidir

Cumhuriyet Bizlere Şehitlerimizin, Gazilerimizin Emanetidir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.Yılı Kutlamalarına tebriklerin kabulü ve Ataşehir Bulvarı’nda gerçekleştirilen resmi geçit töreninin de yer aldığı etkinliklerle devam edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleştirilen kabul töreninde konuşan Ataşehir iLçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Aziz Vatan, Cumhuriyet bizlere Şehitlerimizin, Gazilerimizin emanetidir” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının 29 Ekim 2017 günü programına Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleştirilen kabul töreni ile başlandı. Sabah Saat 09:30’da başlayan törende Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Albay A. Fehmi Bilgin, Ataşehir Belediye başkan Vekili İlhami Yılmaz ile Başsavcı Vekili Metin Saruhan tebrikleri kabul ettiler.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleşen Tebrikleri kabul törenine; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı A.Fehmi Bilgin, Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Başsavcı Vekili Metin Saruhan,  Emniyet Müdür Vekili Gülseda Torun, Ak Parti İlçe Başkanı Av. M.Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Kaymakamlık birim müdürleri, Gaziler, STK temsilcileri ile Mahalle Muhtarları temsilen Mustafa Kemal mahallesi Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. Yıldönümünün hep beraber kutlandığını ifade ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, tebrik töreninde yaptığı kısa konuşmada, “94.Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu ve hayırlara vesile olsun. Ülkemizin geleceğine, yarınlarımıza hep birlikte çalışmak hizmet etmek boynumuzun borcudur.  Çünkü bu Aziz Vatan, Cumhuriyet bizlere Şehitlerimizin, Gazilerimizin emanetidir. Bizlerde bu emanete en güzel şekilde sahip çıkarak bu ülkeyi geleceğe taşıyacağız. Bu ülkeyi bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını Çanakkale, İstiklal savaşı ve tarihteki tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı zaman dilimi içerisinde bu ülkeye hizmet ederken şehit düşen tüm şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyetimizin 94.Yılının hepimize kutu olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ