logo

Dağlıca’da Terör Saldırısı, Çatışmada Şehit ve Yaralılar Var

Dağlıca’da Terör Saldırısı, Çatışmada Şehit ve Yaralılar Var

son_dakika_Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen mayınlı saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehitler ve yaralılar olduğu bildiriliyor.

Akşam 19:00 sularında Yüksekova’nın Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında şehit ve yaralıların olduğu belirtiliyor. Zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın, PKK’lılar tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. Meydana gelen patlamada ve ardından bölgede hava destekli başlatılan operasyon sırasında çıkan çatışma nedeniyle şehit ve yaralıların olduğu bildiriliyor. Operasyona özel birliklerin de katıldığı belirtildi.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat olayda şehit ve yaralıların olduğunu söyledi. Canbolat, detaylı açıklamanın Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılacağını belirtti.

Ajanslar tarafından geçilen haberde, Dağlıca’da 3 günden bu yana devam eden çatışma bölgesine giden Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç’ın (TTZA) geçişi sırasında patlama meydana geldi. Mayınla yapılan terör saldırısı ve sonrasındaki çatışmalarda 10’un üzerinde şehit çok sayıda yaralı olduğu iddialar arasında.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ