logo

Dayılı Derneği Başkanı Cengiz Kayayurt Güven Tazeledi

Dayılı Derneği Başkanı Cengiz Kayayurt Güven Tazeledi

Ordu Mesudiye Dayılı Köyü Derneği Genel Kurulu’nda yapılan seçimle tek aday olan Cengiz Kayayurt ve yönetimi üyelerden güvenoyu alarak yeniden seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ordu Mesudiye Dayılı Köyü Derneği Genel Kurulu’nda yapılan seçimle tek aday olan Cengiz Kayayurt güven tazeledi.

Dayılı Köyü Dernek Merkezi‘nin de bulunduğu Dayılı Köyü Kültür Merkezi‘nde yapılan olağan genel kurul CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, BBP Ataşehir İlçe Başkanı Hamit Bölükbaşı, İyi Parti Ataşehir ve İBB Meclis üyesi Oğuz Sarul, Ordu Dernekleri Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Dayılı Köyü Dernek başkan yardımcısı Ercan Ersin‘in yaptığı genel kurul, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ile Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Ordu Dernekleri Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi’nin başkanlığında gerçekleşen Dayılı Köyü Genel Kurulu’nda gündemdeki maddelere görüşülerek yönetim faaliyetleri ibra edildi.

Haziruna dernek faaliyetleri ve geçmiş dönemde Dayılı Köyü Dernek Başkanı Cengiz Kayayurt yeni projeleri anlatarak çalışmalarında destek olan dernek yönetimine köye ve derneğe katkı verenlere teşekkür etti.

Divan Başkanlığı tarafından tek aday olan Cengiz Kayayurt ve yönetimi yapılan seçimle güvenoyu alarak yeniden seçildi.

Dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda 2. Kez seçilerek güven tazeleyen Dayılı Köyü Dernek Başkanı Cengiz Kayayurt, teşekkür açıklamasında, “Ordu Mesudiye Dayılı Mahallesi olarak olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Şahsım ve yönetim kurulumuza oy birliğiyle güven oyu veren, kıymetli üyelerimize, acil bir programı nedeniyle aramıza katılamayıp çiçek ve tebrik mesajı gönderen Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye, katılımlarıyla bizleri onurlandıran ORDEF genel başkanımız Sabri Çelebi’ye, Mesudiyeliler Dernek başkanımız Özat Özsoy’a, Ataşehir ordulular dernek başkanı Ertuğrul Köleoğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanım Celal Yalçın’a, büyük birlik partisi ilçe başkanı Hamit Bölükbaşı’na, Ataşehir ve İBB Belediye meclis üyesi Oğuz Sarul’a, Saadet Partisi Gençlik Kolları il başkan yardımcısı Yunus Sönmez’e, Esatlı Mahalle Dernek Başkanı Birol Ulusoy’a, şehir dışında olup çiçekleri ve mesajları ile yanımızda hissettiğimiz gelecek partisi ilçe başkanı Av. Onur Sönmez’e, Ataşehir Belediyesi Meclis başkan vekilimiz Kudret Aslan’a, DAYDER kadın kollarımıza, basın mensubu arkadaşlarıma, yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ