logo

Deniz Kutlu, ‘Kurumsal Yapımızla Çalışmalarımız Devam Edecek’

Deniz Kutlu, ‘Kurumsal Yapımızla Çalışmalarımız Devam Edecek’

Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürütürken 657 sayılı devlet memurluğu kadrosu kapsamında ataması yapılan Deniz Kutlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı görevine geldi.

Recep Kenan/www.itvhaber.com

Park ve Bahçeler ile Fen İşleri müdürü olarak uzun süredir görev yaptığı Ataşehir Belediyesi’nde 657 sayılı devlet memurluğu kapsamında ataması yapılan Deniz Kutlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Deniz Kutlu, www.itvhaber.com aracılığıyla yeni göreviyle ilgili yaptığı ilk açıklamada, “3 Aralık Pazartesi itibarı ile Belediye Başkan Vekilimizin takdiri ve onayıyla Belediye Başkan Yardımcılığı görevime başladım. Uzun süredir Ataşehir Belediyesi’nde görev yapıyorum. Park ve Bahçeler ile Fen İşleri müdürlüklerinde bulundum. Kurumsal yapımız bünyesinde çalışmalarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. 657 sayılı devlet memurluğu kadrosuna tabiyim.  657 sayılı devlet memurluğu kadrosundan atamam yapıldı.” İfadelerine yer verdi.

BAŞKAN YARDIMCISI DENİZ KUTLU’YA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

Ataşehir Belediye Başkan yardımcılığına ataması yapılan Deniz Kutlu’ya; Plan ve Proje, Mali Hizmetler, İşletme ve İştirakler, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Emlak ve İstimlak müdürlükleri bağlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ