logo

DEVA Partisi İstanbul, Ankara ve İzmir Başkan adaylarını belirledi

DEVA Partisi İstanbul, Ankara ve İzmir Başkan adaylarını belirledi

DEVA Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’da İdris Şahin, Ankara’da Mümtaz Akıncı, İzmir’de Serap Karaosmanoğlu’nu Büyükşehir adayı gösteriyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Parti Sözcüsü İdris Şahin oldu.

Hazırlık ve aday çalışmaları süren 31 Mart yerel seçimlerinde DEVA Partisi tarafından İstanbul’a Parti Sözcüsü İdris Şahin, Ankara’ya Anayasa Mahkemesi eski Üyesi Mümtaz Akıncı, İzmir’e de İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu’nu aday göstereceği kaydediliyor.

31 Mart yerel seçim hazırlıları süren ve aday belirleme çalışması yapılan DEVA Partisi’nin İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu.

DEVA PARTİSİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ADAYI İDRİS ŞAHİN

DEVA Partisi İstanbul’a Parti Sözcüsü İdris Şahin’i, Ankara’ya Anayasa Mahkemesi eski Üyesi Mümtaz Akıncı’yı, İzmir’e de İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu’nu aday göstereceği öğrenildi.

Şu ana kadar 250’ye yakın adayını açıklayan DEVA Partisi, Ankara’da yapılacak toplantı ile adaylarını açıklayacağı belirtiliyor.

Deva Partisi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindiği, Trabzon’da Selçuk Keskin, Giresun’da Murat Uçar, Samsun’da Kebire Birer Türk’ün adaylığının kesinleştiğini belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ