logo

DİSK “Gelirde Adalet, Vergide Adalet” İçin Ankara’ya Yürüyor

DİSK “Gelirde Adalet, Vergide Adalet” İçin Ankara’ya Yürüyor

“Gelirde Adalet, Vergide Adalet” için 13 Kasım 2023 Pazartesi günü Kadıköy Söğütlüçeşme’den başlayan Ankara yürüyüş devam ediyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve DİSK Yönetim Kurulu’nun yer aldığı “Gelirde Adalet, Vergide Adalet”  yürüyüş, 13 Kasım 2023 Pazartesi günü Kadıköy Söğütlüçeşme’den başladı.

“Gelirde Adalet, Vergide Adalet” için Ankara yürüyüşünü başlatan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, “Az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alınan adil bir vergi sistemi için Ankara’ya yürüyoruz” dedi.

DİSK “GELİRDE ADALET,  VERGİDE ADALET” İÇİN YÜRÜYOR

“Gelirde Adalet,  Vergide Adalet” için Ankara yürüyüşünün ikinci günü, 14 Kasım Salı günü sabah saat 9:00’da Gebze Meydanı’ndaki basın açıklaması ile başladı. Burada bir açıklama yapan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ikinci gün programı hakkında bilgi verdi.

DİSK tarafından başlatılan “Gelirde Adalet Vergide Adalet”  yürüyüşü Gebze, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir güzergâhını takip ederek 17 Kasım’da Ankara’ya ulaşacak.

Yürüyüşün her durağında emekçilerin, yürüyüşe destek olan, ifade edilmesini istediği taleplerini alan DİSK temsilcileri, herkesin sesini duyurarak yola devam edeceklerini söylüyor.

DİSK yürüyüşü güzergâhında bulunan il ve ilçelerde kitlesel karşılama, basın açıklamaları ve uğurlama etkinlikleri düzenlenecek.

DİSK’in “Gelirde Adalet Vergide Adalet” yürüyüşü 17 Kasım’da Ankara’da yine kitlesel bir buluşma ile sona erecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ