logo

Diyanet İşleri Başkanı Görmez Ataşehir’de Sergisi Açtı

Diyanet İşleri Başkanı Görmez Ataşehir’de Sergisi Açtı

mehmet_gormez_sergi_atasehirDiyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ataşehir Mimar Sinan Cami’nde Klasik Sanatlar Karma Sergisi’nin açılışını yaptı. Mehmet Görmez, Ataşehir’de sergi açtı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in açılışını yaptığı, Ataşehir Müftülüğünün organizasyonu ile İstanbul Klasik Sanatlar Merkezi, Mimar Sinan Cami Derneği ve Esatpaşa İmam-Hatip Lisesinin katılım ve katkılarıyla hazırlanmış olan Klasik Sanatlar Karma Sergisi sanat severlerin ziyaretine açıldı.

Ataşehir’de Klasik Sanatlar Karma Sergisi açıldı

Ataşehir Mimar Sinan Cami’nin içerisinde ilk defa sergilenen ve tanınmış birçok hattatın katkıda bulunduğu sergi açılışına;  Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez, İstanbul Müftüsü Prof.Dr.Rahmi Yaran, Ataşehir Kaymakamı Zafer karamehmetoğlu, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve çok sayıda vatandaş veEsatpaşa İmam hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

3

Kutlu Doğum Haftasında olunduğunu hatırlatarak açılış konuşmasına başlayan Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Mehmet Görmez, “Bir Kutlu Doğum Haftasının arifesindeyiz. Her yıl milletçe Peygamber sevgisiyle, sevdasıyla dolu dolu geçirdiğimiz Kutlu Doğum haftasının daha ilk günlerinde Mimar Sinan Cami’sinde bu güzel etkinlikte kardeşlerimizin İslamın güzelliklerini nakşettikleri güzel eserleri ile bizleri tanıştırmak için buluşturdukları toplantımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez tarafından açışlı yapılan İstanbul Müftüsü Prof.Dr. Rahmi Yaran’ın da aralarında olduğu protokol sergiyi gezdi. Mimar Sinan Camii’nde açılan sergi bir hafta süreyle sanatseverlerin ziyaretine açık kalacaktır.

1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ