logo

Diyarbakır ve Bingöl’de 16 Milyon Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

Diyarbakır ve Bingöl’de 16 Milyon Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

Diyarbakır ve Bingöl İl Jandarma Komutanlıklarının Lice ve Genç kırsalında gerçekleştirdiği Narko-Terör operasyonlarında 16 milyon kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Diyarbakır ve Bingöl İl Jandarma Komutanlıkları Narko-Terör operasyonlarıyla uyuşturucu tacirleri ve  bölücü terör örgütüne darbe indirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır ve Bingöl İl Jandarma Komutanlıkları tarafından yapılan operasyonlarda bölücü terör örgütünün 43 Milyar TL yasadışı gelir elde etmesinin önüne geçildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır ve Bingöl İl Jandarma Komutanlıklarının Lice ve Genç kırsalında gerçekleştirdiği Narko-Terör operasyonları ile ilgili, yaptığı açıklama:

Diyarbakır ve Bingöl İl Jandarma Komutanlıklarımızca Lice ve Genç kırsalında gerçekleştirilen Narko-Terör operasyonlarında; 16 milyon 089 bin 228 kök kenevir bitkisi, 395 bin kök skank bitkisi, 73 kg toz esrar ele geçirildi.

15 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Bölücü terör örgütünün 43 Milyar TL yasadışı gelir elde etmesinin önüne geçildi.

Gençlerimizi zehirleyerek geleceğimizi tehdit eden uyuşturucu tacirlerine asla geçit yok! Jandarmamızı yürekten kutluyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ