logo

DKY İnşaat Yenisahra’da Kentsel Dönüşüm Projesine Start Verdi

DKY İnşaat Yenisahra’da Kentsel Dönüşüm Projesine Start Verdi

Bölgede uzun süredir dönüşüm çalışması yapan DKY İnşaat, Yenisahra mahallesinde bulunan TA-19 No’lu 12 bin 359 metrekare olan adadaki yeni kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde 2015 yılında başlayan kentsel dönüşüm sürecinde DKY İnşaat firmasının Yenisahra mahallesinde bulunan TA-19 No’lu 12 bin 359 metrekare olan adada arsa sahipleri ile sözleşme imzalamaya başladı.

Yenisahra Mahallesi’nde bulunan DKY inşaatın  bürosunda Kartal 9. Noterin eşliğinde gerçekleşen imza törenine DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi  Aykut Dumankaya DKY Yenisahra Proje sorumlusu İlhan Demirel ve hak sahibi arsa malikleri katıldı.

DKY İnşaat yetkilileri ile proje alanındaki hak sahibi malikler imza sonrası Kaşıbeyaz Restaurant’da iftar yemeğinde beraberliklerini sürdürdüler.

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya proje alanında bulunan ilk etaptaki imza çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz DKY firması olarak katma değeri yüksek projeler üretmek istiyoruz. Yapacağımız projenin Yenisahra Mahallesi’ne değer katacağına inanıyorum. Bugün hak sahibi 12 arsa maliklerimizle inşaat sözleşmesi imzalamış bulunuyoruz. Adamızda bulunan diğer arsa sahipleri ile en kısa zamanda imzalarımızı alıp inşaata başlayacağız.” Dedi.

Ali Dumankaya, açıklamasını, “Biz DKY firması olarak inşaata başlayacağımız adamızda büromuzu açtık, en kısa zamanda şantiye ve satış ofisimizi de açacağız. Yenisahra Mahallesi’ne katma değeri yüksek bir projeye imza atacağız.” Şeklinde sürdürdü.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ