logo

DKY İnşaat’tan Yensahra’da ‘Mahalle Konseptli Proje’

DKY İnşaat’tan Yensahra’da ‘Mahalle Konseptli Proje’

dky-DKY İnşaat, mahalle konseptinde kentsel dönüşüm projesi yürüttüğü Yenisahra’da 150 dönümlük alan üzerindeki 25 hak sahibinden törenle noter huzurunda imza aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kentsel değişime katkı vermeyi ilke edinen DKY İnşaat, Ataşehir’de “Kentsel Dönüşüm” çerçevesinde Yenisahra Mahallesi’nde, 150 dönüm alan üzerindeki hak sahipleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Genç, dinamik ve deneyimli kadrosu ile Ataşehir Yenisahara’da planladığı konsept projeyi hayata geçirmek için yürüttğü alan çalışmalarında önemli aşamalar kaydettiklerini belirten DKY İnşaat yetkilileri, bir araya geldikleri hak sahiplerinden 25 kişilik bir gurupla daha anlaşarak imzalarını aldılar.

Necmettin Acar, Emin Yürek ve Satılmış Çetin ve beraberindekilerden oluşan hak sahibi gurup Sahan Restoran’da bir araya gelerek; DKY İnşaat yönetiminden Ali ve Ömer Dumankaya’nın da katıldığı toplantıda yapılan törenle, noter huzurunda imzalarını attılar.

DKY İnşaat yönetiminden Ali ve Ömer Dumankaya ile birlikte firma yetkilileri toplantıya katılan hak sahibi vatandaşların konu ile ilgili sorularını sabır ve içtenlikle cevaplayarak, insanların kararlarını aldıkları doğru bilgi ışığında kendilerinin vermesi gerektiğini ifade ediyorlar.

DKY inşaat firma yetkilileri tarafından alanda yapılan çalışmalarla hak sahiplerine konsept proje anlatılıyor, konu hakkında bilgi almasını sağlanıyor. Kararlarda ve imzalarda gönüllülük esas alınıyor. İkna olan ve projeyi kabul eden hak sahipleri dönem dönem yapılan toplantılar ve törenlerde noter huzurunda sözleşmelerini imzalıyorlar.

Sahan Restoran’da bir araya gelen DKY İnşaat temsilcileri ve Yenisahra proje alanındaki hak sahiplerinin samimi sohbet ile başlayan toplantısı, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın konsept projenin tanıtımı ile ilgili konuşması sonrası, hak sahiplerinden gelen soruları cevaplaması ile devam etti.

Noter huzurunda atılan imzalardan sonra DKY İnşaat temsilcileri ve Yenisahra proje alanındaki hak sahipleri, birlikte yemek yerken sohbet ettiler ve sorularına cevap aramaya devam ettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ