logo

Dr. Fatih Toğay ‘Ataşehir İçin Değişim Zamanı’

Dr. Fatih Toğay ‘Ataşehir İçin Değişim Zamanı’

ak parti a.adayi _ fatih togay_Ak Parti Ataşehir Başkan Aday Aday Dr. Fatih Toğay Zübeyde hanım Öğretmenevi’nde yaptığı adaylık açıklamasında, ‘Ataşehir İçin Değişim Zamanı’ olduğunu vurguladı.

Recep Kenan/iitvhaber.com

‘Ataşehir İçin Değişim Zamanı’ vurgusu, “Ataşehir, İstanbul’umuzun en güzel ilçelerinden biri. Hak ettiği gibi yönetilemediği için sahip olduğu potansiyeli kullanamıyor. Eğitim düzeyi yüksek Ataşehir’deki yaşam kalitesini yükselterek, Avrupa kalitesine çıkartacak, halkımızın beklenti ve isteklerini gerçeğe dönüştürecek bir Ataşehir için atılım başlatmaya geliyorum” sözleri ile aday adaylığını ilan ettiği toplantı Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

AVRUPA STANDARTLARINDA YEREL YÖNETİM

27 yıllık belediyecilik ve siyaset tecrübesi, proje geliştirme ve uygulamadaki iddiası ile Türkiye Kalite Derneği’ndeki Baş Denetçi tecrübesi ile “Avrupa Standartlarında Yerel yönetim” hedefli Ataşehir aday adayı olduğunun altını çizen Ak Parti Ataşehir Başkan A. Aday Dr. Fatih Toğay, projelerini bu doğrultuda hazırladığını ifade etti.

ATAŞEHİR’İ, ATAŞEHİRLİ AK PARTİLİLER YÖNETSİN

Ataşehirlilerin ekonomik yapısını dengelemek için belediyelerin de yapacakları buluduğunu; Ataşehir’in trafik, imar, mülkiyet, sağlık, istihdam, soysal ve sportif tesis, yüksek standartta kültür merkezi, altyapı, dere ıslahı ve mesire alanı, sokak hayvanı barınağı ve benzeri sorunların çözümüne yönelik projeler üretmek üzere hizmete hazır olduğunu iddia eden Dr. Fatih Toğay, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutladığı konuşmasında; Ataşehir’i, Ataşehirli Ak Partililerin yönetmesi gerektiğinin altını çizdi.

“Kıymetli arazinizi verirseniz, Belediye binasını da yaptırırsınız” diyerek Ataşehir Belediye Binası’nın yapım şeklini eleştiren TOĞAY, Ataşehir Belediye yönetiminin Ataşehirlileri kandırdığını iddia etti.

Belediyeler üzerindeki baskısını önemsediği Kent Konseyi’nin çalıştırılması gerektiğini, STK’ların öneminin altını çizen Dr. Fatih Toğay, Belediyelerin 10 yıllık projeksiyonları olması gerektiğinin altını çizdi.

DEMOKRASİYE AYAR VERENLER GEREKEN YERLERDE CEZALARINI ÇEKİYOR

Demokrasiye ayar verenlerin şimdi “gereken yerlerde cezalarını çektiğini” iddia eden Dr. Fatih Toğay Ak Parti Ataşehir Teşkilatı olarak daha çok çalışarak Ataşehir’i Ak Partili belediye ile buluşturmak için daha  çok Ataşehirliye ulaşılmasını söyleyerek; “Bir kişinin gönlünü almak; Ataşehirlinin, Ataşehir’in gönlünü almaktır” dedi.

Ak Parti Ataşehir Başkan A. Aday Dr. Fatih Toğay yaptığı Aday adaylık açıklamasını yaptığı Zübeyde Hanım Öğretmenevi’ndeki toplantıya Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı ile birlikte ilçe yöneticileri, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayları Nimetullah Topu, Muharrem Ödemiş, Muhterem Memiş, İlker Alkun, Sadi Özata, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Cevat Arzık, Remzi Yıldırım, Yaşar Mataracı, Mehmet İyilikli, Mahmut Yörük, Belediye meclis üyesi aday adayları, Mahalle muhtarları, STK ve derenk yönetici ile temsilcileri, Ak Parti mahalle temsilcileri, partililer ile Ataşehirliler katıldı.

Dr. Fatih Toğay Kimdir?

1957 yılında Ankara’da doğan Fatih Toğay;  ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayarak 1982 yılında Hacettepe Üniversitesi Eskişehir Tıp fakültesinden mezun oldu. Fatih Toğay; Toplam Kalite, Stratejik Yönetim, İnsan Kaynakları alanları başta olmak üzere pek çok konuda uzmanlık, temel beceri ve yetkinlik programlarına katılmıştır.

3 yıl KALDER (Türkiye Kalite Derneği) Yerel Yönetimler Uzmanlık Grubu’nda yer aldı. KALDER Ödül sürecinde, Ödül değerlendiricisi ve Baş değerlendirici olarak 10 yıl görev yaptı.

İş hayatına 1982 yılında Malatya Pütürge Sağlık Ocağı’nda 2 yıl sorumlu hekimlik yaptıktan sonra 1987 yılından 2008 yılına kadar Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü görevini sürdürmüştür.

2008 yılında devlet memuriyetinden emekli olarak, halen görüntüleme ile ilgili medical alet ithalatı yapan bir şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

İş mükemmelliği ve Toplam Kalite Yönetimi gibi alanlarda uzmanlaşmanın yanı sıra, 12 yıldır Sokakta Yaşayan Çocuklar ile ilgili çeşitli çalışma ve projelerde yer almakta ve bu konuda bir derneğin başkanlığını sürdürmektedir.

2001 yılından beri kesintisiz olarak Ulusal Kalite Ödül sürecinde, Kamu ağırlıklı olmak üzere değerlendiricilik yapmakta olan Fatih Toğay, Fenerbahçe kongre üyesi, Ataşehir Emniyet Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Multidisipliner Bilim, Teknoloji ve Araştırma Derneği 2.Başkanı, evli ve bir çocuk babasıdır.

2008’den itibaren Ak Parti’de sandık mücahitliğinden Belediye Mevlis Üyesi adaylığına kadar bir çok kademede görev alan Ak Parti Ataşehir Başkan A. Aday Dr. Fatih Toğay, İngilizce ve orta derecede Arapça biliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ