logo

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’nde ‘Ataşehir Kan Bağış kampanyası’

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’nde ‘Ataşehir Kan Bağış kampanyası’

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında İstanbul valiliği koordinesinde ve Türk Kızılay’ı işbirliğiyle 14 – 15 16 Haziran 2021 günleri kan bağış kampanyası düzenleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde 14, 15 ve 16 Haziran 2021 günleri kan bağış kampanyası düzenleniyor.

İsmail Hakkı Ertaş öncülüğünde Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında düzenlenen kan bağış kampanyası, İstanbul valiliği koordinesinde ve Türk Kızılay Ataşehir işbirliğiyle 14 Haziran 2021 pazartesi günü Tüm İstanbul ile eş zamanlı olarak Ataşehir ilçemizde de başlayacak.

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde 14 Haziran günü başlayacak 15-16 Haziran günleri devam edecek kan bağış kampanyasına tüm vatandaşların katılımın beklendiğini kaydetti.  

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, tüm vatandaşların kampanyaya davetli olduğu kaydedilerek, “Dünya gönüllü kan bağışçıları günü kapsamında İstanbul valiliği koordinesinde ve Türk Kızılay’ı işbirliğiyle 14 Haziran 2021 pazartesi günü Tüm İstanbul ile birlikte ilçemizde de Küçükbakkalköy mahallesi prestij caddesinde kamu kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.” İfadelerine yer verildi.

Kan Kampanyası olan günlerde kan bağışı yapacak vatandaşlar koronavirüs ile mücadele kapsamındaki sokak kısıtlamasından muaf tutuluyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ