logo

Dünyanın En İyi Film Müzikleri ‘Film On The Stage’ Gösterisinde

Dünyanın En İyi Film Müzikleri ‘Film On The Stage’ Gösterisinde

Dünyanın en iyi filmlerinin müzikleri “Film On The Stage” müzikal gösterisiyle, 14 Ocak-25 Şubat tarihlerinde İstanbul, İzmir, Ankara ve Konya’da izleyici ile buluşuyor.

Dünyanın en iyi filmlerinin müziklerini sahneye taşıyan “Film On The Stage” müzikal gösterisi, 14 Ocak-25 Şubat tarihleri arasında İstanbul, İzmir , Ankara ve Konya’da izleyici ile buluşuyor.

“Titanik”, “Baba”, “Kadın Kokusu”, “Pulp Fiction”, “Gladyatör”, “Cesur Yürek” ve dünya sinemasının akıllarda yer etmiş en iyi filmlerinin en az kendileri kadar ünlü müzikleri “Film On The Stage” müzikali ile sahneye taşınıyor. Film müziklerinin özgün dans koreografisi ve senfoni orkestrası eşliğinde sahnelenen gösteri ilk olarak 14 Ocak’ta İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) seyirciyle buluştu.

Yönetmenliğini Ersin Ayhan’ın üstleneceği performansta unutulmaz film müzikleri Şef Musa Göçmen’in yönetimindeki Musa Göçmen Orkestrası tarafından seslendirilecek. 7’den 70’e herkesin ezbere bildiği film şarkıları da Melis Kızılaslan, Zeynep Burcu Altınel ve Doruk Ören tarafından seslendiriliyor.  Galip Emre’nin klasik ve modern dansı buluşturduğu ve ülkemizin seçkin dansçılarının yer aldığı koreografiyle de film sahneleri sahnede bir kez daha canlandırılıyor.

Seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak gösterinin kostüm tasarımını Gökçe Şener üstlenirken, ışık tasarımını Mustafa Bal, yönetmen yardımcılığını Azra Bölek Güllü, görsel tasarımını Çağlar Ülker, Fırat Tügen, afiş tasarımını Ecem Şirin, dijital medya yönetimini Cansu Battal gerçekleştirdi.

Gösteri, İstanbul seyircisiyle 14 Ocak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde buluştuktan sonra İzmir, Ankara ve Konya’da da sahnelenecek. “Film On The Stage” gösterisinin biletlerine Türkiye’nin en büyük ve kapsayıcı online etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden ulaşabilmek mümkün.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ